13.-14. november 2019

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

KMD Sundhed og Social Kundekonference 2019

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets KMD Sundhed og Social Kundekonference og kundegruppemøder, d. 13.-14. november, 2019. 

KMD inviterer traditionen tro til kundekonference d. 13. november med efterfølgende kundegruppemøder d. 14. november. Begge dage finder sted i historiske og fantastiske rammer på Hindsgavl slot i Middelfart. 

Din tilmelding kan til enhver tid redigeres. Log ind med den e-mail du har registreret din tilmelding med og rediger din tilmelding under fanen 'Tillægs spørgsmål'.

KMD Sundhed og Social Kundekonference 13. november
I år afholdes kundekonferencen på det fantastiske Hindsgavl Slot. Traditionen tro byder vi dig velkommen til en dag fyldt med faglig inspiration og netværk på tværs af kommunegrænser og kollegaer. Vi stiller vi skarpt på den moderne og tilgængelige teknologi, som kan understøtte din hverdag og gøre tunge opgaver lettere, og så sørger vi for hyggelige rammer til en dag med plads til nysgerrighed og til smil.  

Se programmet nedenforKundegruppemøde 14. november
D. 14. november indbyder vi til kundegruppemøde på Hindsgavl slot. I år afholdes følgende kundegruppemøder:

- KMD Nexus Kundegruppemøde
- KMD Børn og Voksne Kundegruppemøde

Se programmet for begge kundegruppemøder nedenfor


Målgruppe

Konferencen inkl. kundegruppemøder er rettet mod alle, der på den ene eller anden måde er i berøring med vores løsninger (KMD Nexus, KMD CARE, KMD EKJ, KMD Viva, KMD Nexus Video, KMD Nexus Sundhedslogistik eller KMD Børn og Voksne) – på tværs af forvaltning og ledelseslag.

På kundekonferencen er det er muligt at deltage med maks. 4 personer pr. kunde. 

Praktisk information

Tilmelding kan ske via 'tilmeld nu' knappen i bunden af siden senest den 23. oktober 2018.
Deltagelse i konferencen er gratis med undtagelse af overnatning fra d. 13. - 14. november.

KMD forestår ikke booking af værelser i forbindelse med overnatning. Ønsker du overnatning fra den 13. – 14. november anbefaler vi Hindsgavl Slot. 

Overnatning 

Vi har forhåndsbooket 100 værelser, så I der måtte have behov for at overnatte fra onsdag til torsdag er garanteret et værelse, hvis I booker tidsnok. For at booke et værelse bedes du kontakte Hindsgavl Slot på telefon  +45 64418800 eller mail hindsgavl@hindsgavl.dk. Ved booking bedes du oplyse at du deltager i KMD's Konference. 

Overnatning på Hindsgavl udsolgt
Alle værelser på Hindsgavl er booket. Vi henviser i stedet til Hotel Trinity, som ligger 3 km. fra Hindsgavl Slot. Hvis du har booket værelse på dette hotel så må du meget gerne advisere os om dette, så vi kan planlægge evt. fælles transport til og fra middag om aftenen d. 13. november. Send gerne en mail til Anders Clausen, såfremt du har booket værelse på Hotel Trinity.

Har du spørgsmål til arrangementet kan de rettes til Anders Clausen på telefon 42728874 eller på mail ucl@kmd.dk

Er du forhindret i at deltage?
Du kan selv afmelde dig arrangementet ved at logge ind under 'Min konto' øverst til højre. Log ind med den e-mail du har registreret din tilmelding med. Her kan du vælge fanen 'Annulering' og afmelde dig arrangementet. Alternativt kan du skrive til ucl@kmd.dk

Fotos og videoer
Under eventet vil KMD tage fotos og videoer, der har til formål at vise aktiviteter og stemninger fra eventet (dvs. formålet er ikke at afbilde enkelte deltagere i eventet). KMD vil anvende sådanne fotos og videoer i omtale af eventet, markedsføring af KMD og KMD’s produkter og services i trykte og elektroniske publikationer, herunder på KMD’s hjemmesider og profiler på Facebook, LinkedIn og Instagram.
KMD vil kun tage portrætfotos eller portrætvideoer af dig under eventet til KMD’s markedsføringsbrug, hvis du forinden giver dit skriftlige samtykke til dette under eventet.

Du kan læse mere om KMD’s behandling af dine oplysninger i KMD’s privatlivspolitik, se her https://www.kmd.dk/privatlivspolitik
 

9:00 - 23:00
Kundekonference - Dag 1
9:00 - 9:30
Morgenmad og registrering
9:30 - 10:00
Velkommen
v/ Christian Norman Scheuer, Direktør, KMD Sundhed og Social og Thomas F. Therkildsen, Konferencier
10:00 - 10:40
Robot Process Automation i Københavns Kommune
TRANESALEN

v/ Jacob Honoré, Kontorchef, Koncern IT, Københavns Kommune

RPA er en digital kollega, der bistår de faglige kapaciteter med de regelstyrede og ensformige opgaver. Men hvordan drager vi nytte af robotters potentialer i hverdagen?

Robotterne har spredt sig rundt i flere af Københavns Kommunes forvaltninger og bidrager til at automatisere flere arbejdsgange. Jacob Honoré fortæller om deres erfaring med RPA, hvordan potentielle arbejdsgange identificeres til RPA og hvilke potentialer Københavns Kommune ser i teknologien.
10:40 - 11:20
Speakers Corner og netværk
Ny version af FMK, optimering af KMD Nexus, ny tablet app, KMD Nexus Borger og meget mere. Bliv klogere på de mange afkroge på tværs af vores løsninger når vi afholder Speakers Corner. Her giver vi plads til at vi kan tale og dele erfaringer om de ting, som fylder i hverdagen for nogen, og kan være relevant for mange.

Det er også en anledning til at møde kollegaer på tværs af landet samt tale med en af vores konsulenter.
11:20 - 12:00
Hvad skal vi med de pårørende?
TRANESALEN

v/ Knud Aarup, Landsformand for Bedre Psykiatri


Vi skal være langt bedre til at inddrage pårørende. Sådan lyder anbefalingen fra Knud Aarup. Men hvordan kan vi give dem støtte og undervisning i, hvordan de giver den syge den bedst mulige hjælp? Med mere end 30 års erfaring i det offentlige fortæller Knud Aarup om hvorfor pårørende er en styrke.
12:00 - 13:00
Frokost
13:00 - 13:45
Ét samlet patientoverblik
TRANESALEN

Tine Ohm Laursen og Poul Erik Kristensen, KL og Randi Jørgensen, Senior Product Manager, KMD Nexus  

Bedre koordinering, samarbejde og overblik for patienter (borgere), deres pårørende og sundhedsprofessionelle er målet med KL's, Sundhedsstyrelsens m.fl. ’Program for Ét samlet patientoverblik’, som er offentliggjort som en del af aftalen for Kommunernes økonomi 2020.
Hør om programmets løsninger og erfaringerne fra pilotafprøvningerne. Få derudover et indblik i det afklaringsforløb vedrørende ”Ét samlet patientoverblik”, som KMD har initieret i samarbejde med Silkeborg kommune og hør hvordan I som brugere inddrages i udviklingen.
13:00 - 13:45
En hverdag med video
STALDKNÆGTEN

Rita Ernstsen, Velfærdskonsulent, Odder Kommune


Videokommunikation med borgere har vundet indtræf vidt omkring i Danmark, og de gode eksempler findes i mange kommuner. Odder Kommune har arbejdet med videokommunikation i flere år. Hør om deres erfaring med video, bl.a. ved udskrivningssamtaler og hvilke fordele de ser ved at anvende video som et værktøj til hverdagen.  
 
13:00 - 13:45
Integrationer til dit fagsystem – Fra Symmetric til KMD Nexus
HVEDESTUEN

Lisbeth Dalhoff Madsen, EOJ-konsulent, Svendborg Kommune og Soile Katrhine Mäkiaho Friis, Seniorkonsulent, Symmetric

Der er i dag mange partnerløsninger, der nemt og enkelt udveksler data med KMD Nexus. I Svendborg Kommune anvendes Symmetric 
som en del af deres tidlig opsporing initiativ. Symmetric udveklser data med KMD Nexus og bidrager til, at Svendborg på et tidligt stadie kan registrere og reagere på eks. sygdomstegn. 
Hør hvordan Svendborg drager nytte af integrationer på tværs af deres værkøjer, og hvad man som kommune bør være opmærksom på, 
hvis I også ønsker at åbne for dataudveksling.  
13:00 - 13:45
Styring af det specialiserede socialområde

MÆLKEVEJEN

Camilla Dalsgaard og Kasper Lemvigh, VIVE 


I 8 ud af 10 kommuner skred budgettet på det samlede specialiserede socialområde i 2018. Fra 2012 til 2017 er udgifterne til udsatte voksne med handicap eller psykiske vanskeligheder alene steget med 1,8 milliarder kroner.
På denne session fortæller VIVE mere om kommunernes udfordringer med styringen af det specialiserede socialområde - og baggrundende herfor.

På sessionen får du indblik I hvad der virker, hvilke processer og produkter kommuner kan anvende for 
bedre styring samt perspektiver for fremtiden.  

13:45 - 13:55
Pause
13:55 - 14:40
Digital inddragelse af borgere og pårørende
STALDKNÆGTEN

Jørgen Staarup, Chefkonsulent, KMD Nexus


Pårørende kan være en stærk ressource og hjælpe familiemedlemmer godt igennem et krævende forløb. Digitale indgange til kommunen er et stærkt redskab, der kan lade borgere og pårørende selv holde sig ajour med fx handleplaner og aftaler, og blive en aktiv del af borgerens eget forløb. På denne session præsenterer vi hvordan KMD Nexus kan understøtte inddragelsen af pårørende og hvordan platformen bruges blandt en lang række kommuner i dag.
13:55 - 14:40
Økonomistyring af det specialiserede voksenområde

MÆLKEVEJEN

Dennis Østerdal Nielsen, leder for økonomi, Holstebro Kommune 

Mange kommuner peger på netop det specialiserede voksenområde som et område, hvor de allerede har udfordringer med at styre økonomien 
og også forventer at have det fremover. Leder for økonomi i Holstebro Kommune, Dennis Østerdal Nielsen, 
fortæller om deres økonomistyringspraksis på det specialiserede voksenområde og hvordan den systemunderstøttes med It-redskaber.  

13:55 - 14:40
Automatisering af tunge arbejdsgange med RPA
TRANESALEN

Maria Berg Schwartz, Kolding Kommune
Mia Lund, Business Manager, KMD
Emil Klagenberg, Specialkonsulent, KMD


Hver gang en borger afgår ved døden tager det medarbejderne op mod 10-15 min. at lukke borgeren korrekt ned i KMD Nexus. Ofte sker der fejl i processen, hvilket potentielt giver rod i data. 
Derfor har Kolding Kommune været pilotkommune på en softwarerobot, der automatiserer processen omkring lukning af døde borgere. Kom og hør hvordan Kolding Kommune har oplevet processen og deltag i debatten om hvilke andre tidskrævende processer, der bør automatiseres i Nexus. 
13:55 - 14:40
Tværgående analyse og Ledelsesinformation

HVEDESTUEN

Martin Hemmingsen, Analysekonsulent, Guldborgsund Kommune

En analyse fra et frikommunenetværk har vist, at 5 procent af borgerne tegner sig for ca. 65 procent af det samlede budget. Analyse og monitorering af afregning og visiteret tid på tværs af fagdomæner for de ressourcetunge borgere, er vigtige informationer, som kan bidrage til effektiv brug af midler. I Guldborgsund bidrager den tværgående analyse af data til værdifuld indsigt i den leverede service til borgere og brug af ressourcer, til ledelsen. Hør hvordan Guldborgsund i dag arbejder med dataanalyse og hvordan det indgår som et stærkt værktøj i den daglige drift. 

14:40 - 14:50
Pause
14:50 - 15:00
Opsamling på dagen
15:00 - 16:00
Christine Feldthaus
16:00 - 17:30
Socialt arrangement
Medbring varmt tøj til en gåtur rundt i de skønne omgivelser.
17:30 - 19:00
Tjek ind på hotel
18:30 - 19:00
Afgang med bus til middag
Vi har arrangeret bus fra Hotel Trinity, som kører til og fra middag om aftenen. 

Bussen forventes at køre fra Hotel Trinity kl. 18.15.

Hvis du ikke har tilmeldt dig bussturen, så bedes du hurtigst muligt meddele dette til ucl@kmd.dk.
 
19:00 - 23:00
Middag
Vi byder på middag i de fantastiske rammer i Hindsgavls Slots gildesal. 
Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren