28. april 2020

webinar

Online

KMD NEXUS PARTNER WEBINAR - INTERIO - Ny dato

Ny dato er fundet.  

Er du nysgerrig på hvad det vil sige at have integrationer til dit KMD Nexus fagsystem? Og er du nysgerrig på hvilken værdi det kan give for dig og dine kolleger? 

Med KMD Nexus har vi skabt et økosystem af en lang række partnere, som "virker med KMD Nexus". Dvs. at andre leverandører af innovative løsninger kan samarbejde med dit fagsystem og dermed udbygge den allerede eksisterende funktionalitet. Det betyder, at du og dine kolleger kan designe jeres eget fagsystem, så det opfylder lige netop jeres behov. Vi ønsker at sætte fokus på, hvordan vores partnere kan være med til at understøtte dit arbejde og hvordan deres produkter og services kan samarbejde med dit KMD Nexus fagsystem.

Vi inviterer derfor til KMD Nexus Partner webinar med Interio og giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med Interio’s produkt og integration, og få mulighed for at stille dem spørgsmål vedr. dette.

Kort om Interio
Inteiro arbejder med at organisere information om hjælpemidler og stille den til rådighed. Vi forfølger vores mission via udvikling og drift af henholdsvis Hjælpemiddelportalen (hjm-portal.dk) og registreringsplatformen Inteiro Tag Scanner (ITS).
Hvis du vil se, hvordan du kan gøre livet lettere på hjælpemiddeldepotet og ikke mindst ude i plejen ved brug af chips/NFC-tags på hjælpemidlerne samt hvordan du kan spare penge på køb af hjælpemidler, bør du deltage i webinaret.  

Webinar foregår d. 28. april fra kl. 9.00 til 10.00. Her vil det være vores partner Interio der præsenterer deres produkt og integration.


Agenda:
Velkomst
Præsentation fra Interio
Spørgsmål til Interio
 

Målgruppe:
Dette webinar henvender sig til alle brugere af vores KMD Nexus fagsystem. Vi ønsker at inspirere og oplyse om hvad det vil sige, at have integrationer til vores Nexus partnere.

Vi håber at dette webinar kan vække interesse hos dig og dine kollegaer.

09:00 - 10:00
KMD Nexus webinar