• Mikael Trolle

  Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt.

  God ledelse har altid været en væsentlig årsag til, at nogle virksomheder leverer enestående resultater, mens andre ikke gør. Men succes i morgendagens virkelighed kræver nye ledelsesprincipper. Ikke mindst grund af hastigheden af innovation i den digitale verden, samfunds- og forretningsmæssige forhold der ændres hurtigere end nogensinde før. En succesfuld leder skal være i stand til at håndtere konstant forandring, og trives med et element af usikkerhed og uforudsigelighed. Det kræver klarhed med hensyn til strategisk retning og tillid til menneskers evne til selv at finde den bedste løsning – samt modet til at give slip på kontrol og frigøre potentialet i organisationen.

  I den digitale fremtid er der brug et anderledes lederskab. Et lederskab, der er villig til at gøre op med detaljerede planer, performance management, en forældet praksis hvor ledelse i høj grad var fokuseret på, at få mennesker til at gentagne opgaver til perfektion for at maksimere effektiviteten. Konstant fornyelse er nødvendig for at forblive relevante og forsætte med at vinde i markedet.

  Lederne må i fremtiden skal turde at opgive magt, kontrol og Excelark, og i stedet fokusere på at inspirere mennesker gennem ambitiøse drømme og afdække potentialet i organisationen gennem ubarmhjertig fokus på de vigtige og afgørende detaljer. Moderne ledelse handler om at mestre de drømme og detaljer som skaber bæredygtig og vedvarende high performance.

  Mikael Trolle er medstifter og partner i High Performance Institute og har sammen med tidligere Co-CEO for SAP AG Jim Hagemann Snabe skrevet bogen ’Dreams & Details’. Mikael Trolle er en af Danmarks mest succesrige trænere og coaches med mere end 15 års erfaring som international toptræner for herrelandsholdet samt Holte IF Volleyball.

  • 9:45 - 17-05-2018
   v/ Mikael Trolle, medstifter og partner i High Performance Institute
Cookies policy