Lever dit budskab effektivt

Mangler du at få udarbejdet en kommunikationsstrategi eller -plan for en konkret udfordring, så har vi arrangementet til dig

26. november 2019

Vær med når der åbnes op for værktøjskassen og få gode råd til, hvordan du eksekverer på netop din kommunikationsudfordring.


Uanset om der er tale om gennemarbejdede forretningsstrategier, velforberedte interview eller begrundede forandringer i virksomheden, er det ofte i selve kommunikationen, man endeligt taber eller sejrer.

Kommunikation er vigtig – ikke bare for ens personlige troværdighed og gennemslagskraft, men også i forhold til at få ens målgruppe til at forstå og acceptere ens budskab.

Og skal man have andre til at ændre adfærd eller håndterer kriser, så er kommunikation helt essentiel for ens succes.

Vi åbner op for værktøjskassen
IT-Branchen inviterer til workshop, hvor du ikke bare får en masse praktiske værktøjer og gode fif til at forbedre kommunikationsindsatsen, men hvor der også bliver tid til, at du kan arbejde videre med din konkrete kommunikationsudfordring.

På dagen bliver du præsenteret for praktiske værktøjer til, hvordan du sætter kommunikationsmål, vælge strategi og kan differentiere din kommunikation i forhold til målgrupper.

Du får også gode råd til, hvordan du kan strukturere dine præsentationer og opbygge dine historier, så de bliver husket. 

Sidst men ikke mindst kommer vi også ind på, hvordan du effektivt kan komme igennem med din historie til medierne.

Du skal arbejde med din egen case
Til dagen skal du medbringe en kommunikationsudfordring, som du skal have løst. 

Om der er tale om f.eks. en ny strategi, en intern udmelding eller investorkommunikation, er ikke vigtigt.

Det vigtige er, at du får mulighed for arbejde videre med en konkret problemstilling for netop din virksomhed, så du hurtigt kan se effekten af at bruge de forskellige værktøjer, du bliver præsenteret for.

Kurset henvender sig typisk til:

  • Direktører
  • Ledere
  • HR-chefer
  • Marketing- og kommunikationschefer
 

Der står med et konkret behov for kommunikation, men ønsker at få nogle flere værktøjer, så de bliver mere effektive i deres formidling.


26. november 2019, kl. 09.00 – 12.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K


Din underviser:

Rune Fick Hansen, kommunikationschef i IT-Branchen, har arbejdet med journalister og især erhvervs- og techmedier siden 1998, og har holdt flere foredrag om pressehåndtering, kommunikationsstrategier ligesom han har givet medietræning til en lang række topledere og chefer. I sin tid hos bl.a. TietoEnator, Telia, TDC og Danske Bank har han været med til at håndtere alt fra de store opkøb og ubehagelige shitstorms til de små lokalhistorier og præcise produktlanceringer.

 

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email
Cookies policy