8:30 - 9:00
Ankomst, registrering og morgenmad
9:00 - 9:15
Velkomst
9:15 - 10:00
IT EXPO keynote
I sit inspirerende og medrivende sceneshow viser han, hvordan din it-virksomhed kan bidrage til en bæredygtig fremtid for hele den globale it-industri.

De færreste er klar over det, men ifølge Magnus Sallbring kigger den globale it-industri nu på Danmark og Norden, fordi omverdenen anser de nordiske it-indkøbere for at være blandt de mest progressive og ambitiøste i forhold til bæredygtighed.
10:00 - 10:45
Den kinesiske tech-revolution
Hvad driver den kinesiske tech-revolution, og hvilke trends skal vi holde særligt godt øje med? Få svaret i denne talk, hvor Christina Boutrup forklarer baggrunden for det store kvantespring og giver eksempler på nye innovative digitale forretningsmodeller, som er mere sofistikerede end dem, vi kender i Europa og USA.
10:00 - 10:45
Atea: Har du styr på din Cloud tilgængelighed?

Virkeligheden i dag fordrer, at forretningens data (f.eks. Office 365, Azure, Google Cloud, etc) skal være tilgængelige, hvor som helst og når som helst.

Det stiller selvsagt store krav til tilgængelighed, men sikkerheden bliver i den grad udfordret og hvor meget styr har du egentlig på data i Cloud og dataforbindelserne dertil?

Vi vil i denne session afklare fakta, som kan gøre dig i stand til at træffe de rette forretningsmæssige beslutninger angående tilgængeligheden og sikkerheden af data i Cloud, som i dag, mere end nogensinde, er jeres økonomiske livsnerve.

10:00 - 10:45
Atea: Cirkulær økonomi – fundamentet for en bæredygtig it-branche
10:00 - 10:45
(ENG) Dell Technologies: Our perspective on private, public, multi and hybrid clouds in 2020

The changing needs of applications and workloads are driving diverse cloud strategies in every industry. Multiple cloud strategies can lead to complexity and unexpected costs. Dell Technologies is working with organizations in Denmark and around the world, to help balance business needs and technical capabilities.

Join this session to hear Dell’s perspective on how you can build a hybrid cloud environment that drives IT Transformation in your organization.

Speaker: Tom O'Reilly (LinkedIn)

10:00 - 10:45
IBM: Atea er en af IBMs mest spændende kunder i Danmark - hør hvorfor og hvordan

Atea Managed Services er en stor kunde hos IBM, og på sessionen vil IBMs adm.dir. Henrik Bodskov i interviewerens rolle spørge ind til, hvorfor især IBMs storage-platform indtager en så central rolle i AMS’ infrastruktur.

Som IBM-kunde formår AMS at få det maksimale ud af IBM storageløsninger og det kommer AMS’ slutkunder til gode samtidigt med, at det hjælper AMS til at kunne køre en strømlinet, sikker og økonomisk forsvarlig platform.

Indlægget vil forhåbentlig inspirere andre kunder til at se fordelene i Software Defined Storage som et bærende element i enhver datacenter-infrastruktur og samtidigt give indblik i de services, som AMS har bygget på dette fundament og leverer med succes til danske slutkunder.

10:00 - 10:45
HPE: Den bedste måde at sikre dit netværk starter med, at I finder ’blind spots’

Få bedre visibilitet og overblik over hvilke enheder der er forbundet på dit netværk, og hør hvordan rollebaseret adgang til netværket giver en bedre brugeroplevelse.

Hør hvordan Aruba Device Insight giver dig et bedre overblik over hvilke brugere og devices der er på dit netværk, og hør hvorfor du opnår en bedre brugeroplevelse med Dynamics Segmentation.

10:00 - 10:45
Citrix: Citrix Intelligent Workspace as a service

Citrix er i dag meget mere end blot en platform hvor man starter sine applikationer og desktops fra. Citrix Intelligent Workspace er en platform, hvor brugere kan udføre op imod 80% af deres daglige IT relateret arbejde, herunder workflow, collaboration, dynamisk og sikker fildeling.

Kom ind og oplev og se ved selvsyn, hvordan Citrix Intelligent Workspace integrerer ind i hverdagens gøremål. ”Simple” opgaver, der ikke er så simple grundet stakke af applikationer, forskellige login’s og kompleksitet, kan med Citrix Intelligent Workspace gøres tilgængelige i én platform.

11:00 - 12:30
Frokost
12:30 - 13:00
(ENG) Microsoft: Evolution of Cloud Modernization – from migration to the value

Cloud migration is often discussed topic but it doesn’t stop there. In this session we are going to cover brief roadmap to success with modernization of your resources from VMs to native cloud services. All in the name of better scalability, manageability, resiliency and cost efficiency.

v/Matous Rokos

12:30 - 13:00
Digitalt sundhedsboom

Selvom Kina er verdens folkerigeste land med 1,4 milliarder indbyggere, er der mangel på arbejdskraft i flere sektorer, heriblandt læger og sygeplejersker. Samtidig stiller middelklassen i stigende grad krav til sundhedssystemet, og derfor har kinesiske tech-giganter som Tencent og Alibaba meldt sig på banen med digitale sundhedsydelser, som er et boomende marked.

Hør Julia Graversen fortælle om sine observationer fra det kinesiske marked for sundhedsteknologiske løsninger, der sætter helt nye standarder.

12:30 - 13:00
Atea: Hvordan kan du lave intelligente automatiseringer ved hjælp af Internet-Of-Things og Robotic Process Automation?

På denne Break Out session vil Atea fortælle om, hvordan sammenkoblingen mellem IoT og de mange muligheder der ligger inden for automatisering gennem Robotic Process Automation (RPA) giver mulighed for helt nye måder at arbejde på.

Internet of Things (IoT) er alle de enheder på internettet; fx køretøjer, bygninger og dimser, som ikke er traditionelle computere, men som indeholder CPU, software, elektronik, sensorer og internetforbindelse. Gartner spår, at der i 2020 vil være 25 milliarder IoT-enheder på nettet. Med IoT har du dermed mulighed for at opsamle hidtil usete mængder data. Særligt interessant bliver dataopsamlingen, når du begynder at træffe beslutninger og udføre automatiske handlinger i dit digitale arbejde på baggrund af denne data. Dette kan blandt andet gøres ved at koble data sammen med Robotic Process Automation (RPA), der muliggør automatisering på tværs af systemer og applikationer.

12:30 - 13:00
HPE: Lær af Elopak og få tips til optimering af dit datacenter
Hør hvordan og hvorfor Elopak benytter intelligent storage fra HPE og få et overblik over HPE’s tilgang til kunstig intelligens og machine learning i datacenteret.

IT Manager fra Elopak, Frank B. Røikjær fortæller om deres datacenter og hvilke overvejelser, der ligger bag deres valg af HPE Nimble storage.

Elopak er en international produktionsvirksomhed, som producerer mange millioner mælkekartoner om dagen. Elopak’s Storage er bygget op omkring et primært system til deres produktionsdata med alle deres virtuelle servere samt et rent backup system med short & long term backup.

Brug 30 minutter og bliv klogere på Elopak’s erfaringer med HPE Nimble Storage og InfoSight.
12:30 - 13:00
Lenovo: Gør Skype for Business og Teams møder mere effektive med Lenovo SmartHub 500

Fremtidens måde at arbejde på, går mere og mere i retning af at arbejde i teams. Dette stiller krav til medarbejdere der mødes på tværs af lokationer. For at undgå spild tid i form af transport, vinder videokonference mere og mere indpas. Mange video konference møder har dog visse udfordringer med at få teknologien til at virke. Med ThinkSmart Hub 500 fra Lenovo kan du undgå dyre forsinkelser i mødestart (især da video konference møder i gennemsnit tager ca. 10 minutter før alle er klar).

Uanset om du er vært, deltager eller mødetekniker, vil Hub 500 gøre dine møder nemmere. Den er designet til små og mellemstore mødelokaler, som all in one enhed, og kan udviddes med ekstra mikrofoner og højtalere så den kan bruges i selv de store mødelokaler. Den kan fåes i180 lande, og på den måde vil alle i organisationen kende systemet, uanset hvor i verden de er henne.

12:30 - 13:00
Cisco: Customer Experience – uden at få gråt hår!

Alle taler om digitalisering, disruption og innovation. Men hvordan får du disse smarte udtryk til at blive til noget konkret og brugbart for netop dig og din virksomhed? Virksomheder er jo forskellige i både størrelse og branche. Fælles for alle er dog at de fleste eksisterer på det grundlag som kort kan defineres som ”Customer Experience”.

Det betyder reelt at jo flere tilfredse kunder som får en god oplevelse, jo flere vil vende tilbage og dermed er vejen til en solid bundlinje banet. Hvordan får man så skabt den unikke oplevelse for sine kunder. Det er ikke et let spørgsmål at svare på, men i denne session vil vi vise dig et bud på hvordan du kan være på forkant og samtidig helt selv vælge om du vil gå cloud, hybrid eller måske en tredje vej.

Vi fokuserer på hvordan du kan binde de ender sammen, som giver dine kunder en unik oplevelse. Vi kommer til at vise dig, hvordan du sammen med Cisco, kan skabe en end-to-end model, som både er sikker og nem at administrere.

Ses vi?

12:30 - 13:00
HP inc: Øg effektiviteten ved at lette arbejdsbyrden – administrer dine devices på en ny måde via HP MIK

Som det eneste Microsoft certificerede SCCM plugin kan HP MIK hjælpe dig til at øge din effektivitet i hverdagen, og samtidig være behjælpelig med at optimere sikkerheden omkring dine End-Points.

Få inspiration til:

  • Hvordan du nemt og enkelt kan sikre, at kritiske services som fx SCCM-klienten, firewall og antivirus forbliver enablet ved et angreb
  • Hvordan du kan automatisere, at et image rulles på maskinen med et minimum af indblanding fra IT-afdelingen, når uheldet er ude.
  • Hvordan du sikkert kan biosopdatere via HP MIK

Forløs sikkerhedspotentialet via HP´s mange gratis værktøjer ved at automatisere dem!

13:15 - 13:45
Palo Alto: Hvem, Hvad, Hvor og Hvordan? Få svar på de vigtigste spørgsmål under og efter et angreb.
Indhold: Når sikkerheds-relateret hændelser sker, er det ofte svært at svare på det helt generelle spørgsmål. Hvem var årsagen til hændelsen, hvad er der sket i infrastrukturen under angrebet, hvor kom det fra og hvor har det ramt og hvordan er det kommet ind. Også spørgsmål som "hvilke data har jeg mistet" og andre kritiske spørgsmål skal IT afdelingen ofte forsøge at svare på.
 
Med en Detection and Response løsning som dækker både endpoints, netværk og cloud bliver analyse og besvarelse af disse spørgsmål nemt og intuitivt.
 
Palo Alto Networks vil præsentere og demonstrere hvordan en Cortex XDR løsning kan svare på alle disse spørgsmål uden at kræve en doktorgrad.
13:15 - 13:45
Atea: Sun Tzu's 'The Art of War' og IT sikkerhed?

Virksomheder og private står overfor mere og mere komplekse IT sikkerheds udfordringer hver eneste dag, og det kan være svært at holde hovedet koldt og få lagt en pragmatisk IT sikkerheds strategi. Selvom teknologien er ny og i konstant udvikling så er de underliggende mekanismer omkring angreb og forsvar langt fra nye.

Sun Tzu har i sin militære afhandling, som er dateret til ca. 500 f.kr., beskrevet ’The art of War’. Igennem 13 kapitler beskrives forskellige aspekter af konflikt håndtering, og måske med undtagelse af afsnittet omkring den mest effektive opstilling af bueskytter, er der mange paralleller til dagens IT sikkerhedsudfordringer.

I dette indlæg vil du på en anderledes måde blive inspireret til at imødegå dagens IT sikkerheds udfordringer, og ikke mindst få Atea’s bud på hvordan du kan højne IT sikkerheden i netop din virksomhed.

13:15 - 13:45
VMware: Sådan bygger du dit Software Definerede Datacenter – rejsen mod den hybride cloud

Kom ind og hør Atea & VMware’s bud på, hvordan man kan komme i gang med en hybrid cloud-strategi baseret på teknologier og ressourcer fra både Private og Public Clouds.

Hør hvordan Atea i dag bruger VMware teknologi kombineret med egne services, til at understøtte kunderne med, at få moderniseret datacenteret til et komplet software definerede datacenter, der understøtter rejsen mod en hybrid cloud.

13:15 - 13:45
O2O – ekstrem digitalisering

Selv om Kina er verdens største e-handelsmarked, foregår ca. 80 pct. af handelen stadig i fysiske butikker. Derfor satser kinesiske e-handlere massivt på O2O (online to offline), som får den fysiske verden til at smelte sammen med diverse online platforme ved hjælp af QR-koder, ansigtsgenkendelse og mobilbetalinger.

Mød den succesfulde kinesiske iværksætter Wen Jia, som sælger danske produkter online i Kina og har åbnet Danmarks første O2O-butik i København, primært henvendt til kinesiske turister.

13:15 - 13:45
Lenovo: Lenovo Transformation – din digitale rejseleder

Lenovo er mere end bare bærbare og en kulturarv af IBM SystemX servere. Vi oplever en stor efterspørgsel for transformation i datacenteret, en digital rejse hvor den hybride platforme, flashbaseret løsninger og tæt integration til cloud er nogle af de tunge overvejelser for jeres beslutninger om retningen for jeres fremtidige datacenter strategi.

Mød os på IT EXPO og få en øjeåbner for, at Lenovo mener det seriøst når vi taler cloudintegreret datacenter i helhed med fokus på vores ThinkSystem DM, som vi ser som markedets stærkeste svar på, hvordan data behandles gennem rejsen fra edge til core til cloud.

13:15 - 13:45
eOptimo: HJÆLP... IT Miljøpolitiet kommer!

Hidtil har det været den CSR- og energiansvarlige der åndede IT afdelingen i nakken, med ønsker om tal og dokumentation, der kunne bakke op omkring den grønne profil og ambitioner om at synliggøre bæredygtig adfærd. Den æra nærmer sig en afslutning og afløses nu af en tid med krav og potentiel straf fra EU’s side. Vi går - med andre ord - fra gulerod til pisk.

Vi kigger på udviklingen i IT- relateret energiforbrug, kommende regler fra EU og metoder til håndtering af relaterede problematikker, så din organisation får vendt en truende arbejdsbyrde til noget positivt.

13:15 - 13:45
Samsung: Samsungs bud på totale Retail Løsninger indenfor Digital skiltning.

Samsung giver Konkrete eksempler og Reference cases med International butikker som har øget deres salg, synlighed og nu evner at give deres kunder en oplevelse som ikke fås i den Online verden.

Større interaktion med kunderne i den fysiske butik samt et stærkt datagrundlag til at give kunden den bedste oplevelse fra de træder ind i butikken til de besøger den igen.

14:00 - 14:30
Atea: Får du fuld udnyttelse af det du betaler for i licenskroner?

Cloud, hybrid, as a service, F1 og mange andre buzz words åbner utallige nye muligheder for køb og brug af SW.

På denne session gennemgår vi hvordan du kan sikre dig, at din licens portefølje hænger sammen med dit faktiske forbrug og behov ved at kombinere, Adoption, SAM og Customer Success.

14:00 - 14:30
IBM: Virtualiseret storage - IBM Storwize med markedets bedste pris/ydelse

Tag med IBM på en rejse til det moderne og agile datacenter, hvor vi via markedsledende teknologi kan optimere din hverdag som storageadministrator - samtidig med at vi hjælper dig med at holde virksomhedens datavækst i skak.

IBM Storwize V5000 generation 3 med Spectrum Virtualize tilbyder den bedste virtualiseringsmotor med den bredeste support for underliggende, eksterne storagesystemer. Optimer jeres storage-økonomi med indbygget datareduktion og optimal dataplacering via automatisk tiering fra det hurtigste Flash storage til helt ud i skyen. Alle typer dataspejling står til rådighed, og alt nødvendigt software er inklusiv. Og fik vi nævnt, at du med Storwize V5000 får markedets bedste pris/ydelses-forhold?

Storwize V5000 er ikke ”bare” en storageboks. Det er en komplet, lynhurtig storageløsning med integreret virtualisering til en virkelig skarp pris. Det er nu, du skal have din nye state-of-the-art Storwize V5000. Tag gerne din chef med til sessionen.

14:00 - 14:30
Veeam: Har du styr på dine data i O365?

Sikkerhed er et top aktuelt emne i alle virksomheder, der skal holde styr på dine og vores data.

Hør med, når Veeam giver et eksempel, hvordan virksomheder får helt styr på back up af data fra Microsoft Office 365 mail, SharePoint og OneDrive med Veeam® Backup for Microsoft Office 365 v 3.0.

Er du selv i en virksomhed, der også har migreret til Office 365, vil du få input på, hvorfor det er jeres ansvar at kontrollere og styre jeres Office 365 data mod såvel tilsigtede som utilsigtede hendelser. Karsten Bundgaard/Martin Plesner-Jacobsen, System Enginner hos Veeam, vil også give dig overblik over, hvad din virksomhed kan opnå med Veeam® Backup for Microsoft Office 365 v 3.0.

14:00 - 14:30
Det globale AI-kapløb

Den kinesiske regering har sat et ambitiøst mål om, at Kina skal blive verdens førende inden for kunstig intelligens i 2030. Kina er ganske vist kommet lidt sent ind i kampen sammenlignet med USA, men til gengæld har man masser af data og hverken etiske eller lovgivningsmæssige barrierer, som bremser udviklingen. Derfor er Kina allerede nu globalt førende, når det gælder den praktiske anvendelse af kunstig intelligens.

Mød Thomas Terney, som er ekspert på området og få hans bud på, om Kina kan nå sit mål og på, om Danmark kan spille en rolle i det globale kapløb om kunstig intelligens.

14:00 - 14:30
Nutatix: Bring the power of the cloud to the Enterprise Datacenter – Cloud is not a place, but a way to run your on-prem IT.

Du vil på denne session få et unikt udbytte, da du med en Nutanix løsning kan spare tid, nå i mål med din automatiseringsrejse, og derved få frigivet ressourcer som du kan bruge til at udvikle din kerneforretning.

 

Nutanix vil bl.a. vise en konkret kunde case, hvor en dansk Nutanix kunde gik fra at lave 80% driftsarbejde, til nu 80% forretningsudvikling og 20% arbejde med at drifte IT, samtidigt med at de potentielt kan spare på IT budgettet. Potentialet er på op til 60% besparelse over 5 år og derved kunne lave en 534% ROI over 5 år.

14:00 - 14:30
LG: Digitale skilte i fremtiden?
I dag bruger vi stort set alle digitale skilte til enten reklame eller information, men fremtiden ser lidt sjovere ud, vi skal interagere meget mere med skærmene, og de bliver meget mere personlige så det er kommunikation med den enkelte men også til masserne. LG har nogle bud på hvordan vi kommer til at bruge skærme fremadrettet, med nye ideer som din virksomhed måske kunne bruge allerede nu? Både til virksomheders kontor og produktion, men også bud på hvordan fremtidens butik ser ud.

Kom og bliv inspireret af hvad LG kan i dag og i morgen for at hjælpe din kommunikation.
14:00 - 14:30
Barco: The Meeting, Learning & Education Experience from Barco: removing the friction that prevents people from collaborating in a natural & intuitive way.
The main points of the talk will be based on the “collaboration solutions” for Corporate and meeting room environments, as well as education, with focus on the “in room” and “user experience” but also discussing online LAN as well as WAN applications as part of the solution and experience as an extension of the deployment of such tools from Barco.
14:45 - 15:00
Afrunding
14:45 - 15:15
McAfee: Cloud Security: Cloud 360 degree shared responsibility model
Cloud Security is a shared responsibility. Though the Cloud Service Provider delivers important elements of security; the business, IT department and users also have their responsibility to ensure full security is delivered. This presentation uses real-life examples to illustrate the areas that are the responsibility of the business, IT and users to provide a set of ideas and a model to check your own security and compliance within cloud computing.
14:45 - 15:15
(ENG) Microsoft: The Modern Workplace – built by humans, using technology
We have all heard about this Modern Workplace for years now, but what is it really? To me, its about people and how IT can provide them with the most suitable, secure and productive tools for each individual task at hand. During this session, ill share how Atea sees the Digital (Modern) workplace as well as showing a few tools that can help both you as a IT-professional or manager to become the hero of your organization. Ill also show that user adoption is not only important, its vital, even for management tools such as Azure AD and Microsoft Intune – and that we may need to change not just our technology, but also our mindset to be able to keep up with technology, now and tomorrow.
15:00 - 15:30
Underholdning
15:30 - 16:00
Tak for i dag


 
Allerede tilmeldt? Tryk her og vælg dit program!

Atea A/S

Tangen 4, 8200 Aarhus