IT-Branchen Netværk Sjælland Møde #4

Fredag den 29. november 2019, kl. 14.30 - 17.00

Tilmeld dig her

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk


I inviteres hermed til møde #4 i IT-Branchens Netværk Sjælland.


Sopra Steria byder velkommen under temaet Sopra Sterias Turnaround

Maiken Lykke, CEO, for Sopra Steria invier os i den turnaround,  som hun endte med at stå i spidsen for, da virksomheden i 2014 måtte indse, at tallene indikerede, at der var akut behov for en markant anden strategi for Sopra Steria i Danmark. 

Hør hvordan Maiken, som var HR-chef i virksomheden, blev til CEO og hvordan hun gik til opgaven med en konsekvent og håndholdt indsats med fokus på 3 basale områder i virksomheden. Og hvordan Maiken er lykkedes med at skabe et nyt Sopra Steria med markante vækstmål og en lys fremtid.

 

Fredag den 29. november 2019, kl. 14.30 - 17.00
Der er registrering og netværk fra kl. 14.00

Afholdes hos Sopra Steria, Midtermolen 1, 2. th. 2100 København Ø

 
 

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.
 

Konceptet er at vi inviterer til 4 årlige møder på Sjælland, hvor det handler om at mødes hos et medlem i IT-Branchen, som indleder mødet med et 30 min. indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget er dialogorienteret og leder ofte videre til en generel debat/dialog.
 

Ud over oplæg fra netværksværten, rapporteres der fra IT-Branchens politiske udvalgsarbejde og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark.
 

Udover Netværk Sjælland afholder vi også Netværk Jylland.

 

Tilmelding

Det er kun muligt for medlemmer af IT-Branchen at deltage og det er gratis.

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email