IT-Branchen Netværk Sjælland Møde #4

Fredag den 29. november 2019, kl. 14.30 - 17.00

29. november 2019

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk


I inviteres hermed til møde #4 i IT-Branchens Netværk Sjælland.


Sopra Steria byder velkommen under temaet Sopra Sterias Turnaround

Maiken Lykke, CEO, for Sopra Steria invier os i den turnaround,  som hun endte med at stå i spidsen for, da virksomheden i 2014 måtte indse, at tallene indikerede, at der var akut behov for en markant anden strategi for Sopra Steria i Danmark. 

Hør hvordan Maiken, som var HR-chef i virksomheden, blev til CEO og hvordan hun gik til opgaven med en konsekvent og håndholdt indsats med fokus på 3 basale områder i virksomheden. Og hvordan Maiken er lykkedes med at skabe et nyt Sopra Steria med markante vækstmål og en lys fremtid.

 

Fredag den 29. november 2019, kl. 14.30 - 17.00
Der er registrering og netværk fra kl. 14.00

Afholdes hos Sopra Steria, Midtermolen 1, 2. th. 2100 København Ø

 
 

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.
 

Konceptet er at vi inviterer til 4 årlige møder på Sjælland, hvor det handler om at mødes hos et medlem i IT-Branchen, som indleder mødet med et 30 min. indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget er dialogorienteret og leder ofte videre til en generel debat/dialog.
 

Ud over oplæg fra netværksværten, rapporteres der fra IT-Branchens politiske udvalgsarbejde og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark.
 

Udover Netværk Sjælland afholder vi også Netværk Jylland.

 

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email