IT-Branchen Netværk Jylland: Møde #3

Onsdag den 28. august 2019, kl. 14.30 - 17.00

28. august 2019

Inspiration, sparring, dialog og godt netværk


I inviteres hermed til tredje møde i 2019 i Netværk Jylland

Der er lagt op til et endnu et spændende netværksmøde, når vi denne gang besøger Seluxit i Aalborg, som er en virksomhed, der mener, at de er langt foran Amazon. 

Seluxit, udvikler og leverandør af IoT løsninger, blev etableret i 2006, før begrebet IoT var opfundet, og siden er virksomheden blevet børsnoteret i 2018.

Daniel Lux, CEO, fortæller om de strategiske og personlige overvejelser han gennemgik forud for børsnoteringen, om processen, og hvad det betød for virksomheden, medarbejderne og ikke mindst for ham personligt, at gå fra at være en lille privat familieejet og virksomhed til at være børsnoteret med nyt kapitalgrundlag og 1600 ny ejere.

Herudover vil der være masser af tid til netværk og en rundvisning i virksomheden.

 


 

Tanken bag dette initiativ er at skabe grobund for inspiration, sparring, dialog og netværk mellem virksomhedsledere i IT-Branchen.
 

Konceptet er at vi inviterer til 4 årlige møder i Jylland, hvor det handler om at mødes hos et medlem i IT-Branchen, som indleder mødet med et 30 min. indlæg med godt fagligt niveau, som er alment interessant for branchen. Oplægget er dialogorienteret og leder ofte videre til en generel debat/dialog.
 

Ud over oplæg fra netværksværten, rapporteres der fra IT-Branchens politiske udvalgsarbejde og deltagerne i netværket får en god orientering og mulighed for indspark.
 

Udover Netværk Jylland afholder vi også Netværk Sjælland.

 

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email