• Auto Mobil ApS

    Auto Mobil ApS er specialiseret i alt omkring handicapbiler. Uanset om du skal købe, leje eller sælge en handicapbil eller bus så kan vi hjælpe dig. Vi kommer til dig, uanset hvor i Danmark du bor. Du kan besøge os i vores afdelinger i Greve, Vorbasse og Viborg. Her har vi stort showroom og eget opbyggerværksted, hvor vi indretter biler individuelt tilpasset og skræddersyet efter dine behov.

    Kort fortalt har vores mål i Auto Mobil, siden vi blev grundlagt i 2015, været at hjælpe kunden til at få den rette bil. Det indebærer køreglæde, tryghed ved betjening af udstyr og afprøvning så bilen passer den individuelles behov. Til at løse denne opgave har vi nogle af branchens mest erfarne konsulenter til afprøvning og håndværkere til implementering.

    Med vores ambitioner om, at levere den bedste service i branchen, kigger vi altid på, hvordan branchen udvikler sig. Det betyder at vi bestræber os på at kende diverse trends inden for grønne elbiler, implementering af hjælpemidler og handicapudstyr i bilerne samt den gældende lovgivning. Dermed kan du kontakte os, og få en uforpligtende samtale med vores konsulenter om de mulige løsninger til handicapbiler.

Cookies policy