• Danish.Care

  Aktivitets-Zone

  Få inspiration til sport og friluftsliv på Aktivitets-Zonen.

  I Aktivitets-Zonen, der arrangeret af RYK og Parasport Danmark, kan man se forskellige opvisninger og deltager i nogle af de mange idræts- og fritidstilbud, der er rettet mod mennesker med handicap.

  Kørestolsbasketball, kørestolsrugby, kørestolsdans og Parkinson-boksning. Det er nogle af de opvisninger, man kan opleve i Aktivitets-Zonen. Kom og få en snak med bl.a. Håndcykelklubben, der demonstrerer, hvordan man kan opleve glæden og friheden ved at cykle, selv om man kun kan bruge sine arme. Dertil kommer en opvisning i Power Chair Floorball og Elhockey. Og et hold servicehunde for mennesker med handicap vil også demonstrere deres særlige evner på alle tre messedage. Outdoor Connection vil fortælle om, hvordan et aktivt friluftsliv med bl.a. kanosejlads og overnatning i telt også er tilgængeligt for mennesker med handicap. Esport Danmark vil fortælle om de spændende indendørs muligheder, som Esport tilbyder. 

  Der er rig mulighed for, at du kan afprøve nogle af de mange aktiviteter. Split Ropes er f.eks. et særligt sjippetov for kørestolsbrugere, som i en anden aktivitet også får mulighed for at hejse sig selv op til loftet- og udløse et kontrolleret frit fald, hvis de har mod på det.

  Kroniske Influencers byder på kronikerkaffe og de vil samtidige gøre dig klogere på livet med en kronisk sygdom og deres helt særlige fællesskab for kronisk syge.

  Så kig forbi på Aktivitets-Zonen og bliv inspireret af de mange aktiviteter og glade mennesker.

   

Cookies policy