• Kroniske Influencers

  Hvad er Kroniske Influencers?

  Kroniske Influencers er en forening, selvom vi faktisk bedre kan lide at kalde os et fællesskab. Et fællesskab for kronikere! Vi er dem, der føler os for syge til at følge med de raske.
  Vores liv er på nogle områder begrænset, men vi er meget mere end vores lidelse. Vi er handlekraftige og kæmper for at leve et så normalt liv som muligt.
  Selvom vi har brug for vores KronikerHvil, holder vi fokus på det vi kan, frem for det vi ikke kan. Vi ved det til tider kan være svært, og derfor gør vi meget ud af at inspirere hinanden og blive løftet af fællesskabet.
  Et liv med sygdom kan være virkelig ensomt, men vi har lært, at der sker MAGI når kronikere mødes. Vi elsker at hygge, snakke, netværke og opleve en masse fedt sammen til vores KronikerEvents, hvor vi blandt andet holder KronikerKaffe rundt i hele landet og vi har en kæmpe online platform, hvor vores medlemmer deler ud af livet som kronisk syg. I vores fællesskab skal vi ikke overbruge os selv, for at føle os inkluderet. For os er livet stadig en fest, præmissen er bare en anden og ofte usynlig.

  Hvorfor hedder vi Kroniske Influencers? 

  Jo ser du… En influencer forbinder man ofte med blogs, mode og reklame. Men definitionen af en influencer er faktisk en person eller gruppe, der influerer andre. Og det er netop dét, vi gør i Kroniske Influencers. Hos os er der fokus på, at vi alle kan have en positiv, givende og inspirerende indflydelse på hinanden og samtidigt er det et trygt sted at sige, når det hele gør ondt og man har brug for sparring.
  Vi gør tydeligt, at man ikke er alene - der er andre som dig!

   

Cookies policy