• Medarca AB

  Medarca AB er en svensk virksomhed som de seneste 5 år med stor succes har udviklet og produceret digitale medicinskabe og nøgleskabe til sundhedsvæsenet i Sverige. Specielt ældreplejen har taget vores unikke løsninger til sig, så vi derved har løst nogle af de store udfordringer, der er ved at opretholde sikkerhed og kontrol over medicinen både på plejehjem og i hjemmeplejen.
  Ydermere har vi ved hjælp af vores innovative nøgleskabe forbedret håndteringen af de mange nøgler, som ofte skifter hænder i løbet af en arbejdsdag, specielt indenfor hjemmeplejen men også andre steder.

  Medarca tilbyder nu de samme løsninger til det danske marked, og vi vil derfor gerne invitere dig ind på vores stand (C3-021A), så du kan få præsenteret disse nye digitale hjælpemidler, som vil øge sikkerheden, reducere administrationstiden, og samtidig sikre fuld kontrol og sporbarhed ved håndtering af både medicin og nøgler.

  MediBox er et intelligent medicinskab for sikker opbevaring af medicin og kritisk læge udstyr. Den fleksible løsning består af administrationssoftware for styring af digital delegering af både personale og medicinskabene, samt en adgangskontrol ved brug af mobil app for at kunne åbne skabene.
  Herved reduceres administrationstiden, samtidig med man tager sikkerheden til et helt nyt niveau med øget kontrol og fuld sporbarhed på hvem som har gjort hvad på et givent tidspunkt. 


  Masterkey er et nyudviklet nøgleskab med en helt ny innovativ teknologi. Denne teknologi holder altid nøglerne på rette position uden brug af mekaniske dele, hvilket minimerer risikoen for tekniske fejl, og samtidig sikrer det en hurtig håndtering ved udlevering og returnering af nøgler. Dette digitaliserede nøgleskab giver fuldt overblik over, hvem der har hvilke nøgler på et givent tidspunkt. Ingen nøgler der forsvinder. Ingen unødvendige omkostninger til administration og dyre kopier af mistede nøgler. Vi tilbyder fuld kontrol over alle nøgler i organisationen fra udlevering til returnering, hver dag – hele tiden! 
   

Cookies policy