• Eloflex Danmark ApS

    Eloflex er en virksomhed, der drives og udvikles af en række engagerede medarbejdere med stort drive. Flere af os sidder i kørestol og vi bruger selv Eloflex hver dag, noget som vi har stor glæde af både i produktudvikling og i samtaler med vores brugere.
    Hos Eloflex har vi et ønske om at give vores brugere frihed. Vi vil skabe mulighed for et selvstændigt liv fyldt med glæde med vores kørestole. 
    Helt fra starten har vores mål været at lave kørestole med exceptionelt lav vægt, kombineret med god siddeergonomi, høj kvalitet og gode køreegenskaber.

    Eloflex elkørestole er lavet i 8 forskellige designs. Model P har indbygget sæde hejs, som hjælper en op ad stolen. Model D2 kan deles i 2, så vægten fordeles og transporten er endnu lettere. Model X er specielt designet til seniorer – dens smalle konstruktion fungerer godt i ældre typer af byggerier. Eloflex model F er vores mest populære kørestol.  Egenskaber som sammenklappelig, let og kompakt gør model F til en god kompagnon i en aktiv hverdag. Model Z og C er de nyeste modeller, lavet i kulfiber. Begge 2 er sammenklappelige og endnu lettere, med mulighed for flere justeringer. Vi glæder os til at byde Jer velkommen på vores stand, som ligger lige over for Caffeén.

Cookies policy