• Tobii Dynavox ApS

   

  Power to be You


   Over 100.000 mennesker i Norden har en funktionsnedsættelse, der betyder, at de har brug for hjælp til at kommunikere. Det er mennesker, der ikke kan bruge deres egen tale eller tegnsprog til at gøre sig forståelig. Det kunne være et barn med autisme, som ikke kan tale; en ægtefælle med en nervesygdom eller muskelsvind, eller en ungdom med Cerebral Parese , som ikke kan bruge deres hænder eller stemme.  Vi udvikler og producerer kommunikationshjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelse. Vi er eksperter i øjenstyring, alternativ betjening af computer og alternativ kommunikation med både tekst og symboler. Vores team består af tværfaglige kompetencer indenfor logopædi, pædagogik og teknik. Kom og prøv eller hør nærmere om vores kommunikationsløsninger som kan gøre mennesker i stand til at gøre det de engang kunne eller måske aldrig troede var muligt.
   

  Du kan regne med os til at skabe banebrydende løsninger, der opfylder dine forskellige behov. Vi kan hjælpe dig med dine spørgsmål, vejlede om finansiering og tilbyde undervisning bl.a. ift. implementering, så du får en succesfuld kommunikationsrejse.
   


  Nederst på denne side finder du en beskrivelse af nogle forhold, der matches med produkter, der kan være nyttige. Du kan også lese mer på om oss og våre produkter på: tobiidynavox.dk
   

  Documents

 • TD_CI-Sheet_Autism_A4_JAN_2023_DK.pdf

  Download

  1 MB 09.05.2023

 • TD_CI-Sheet_Cerebral-Palsy_A4_JAN_2023_DK.pdf

  Download

  1.1 MB 09.05.2023

 • TD_CI-Sheet_ALS_A4_JAN_2023_DK.pdf

  Download

  1.2 MB 09.05.2023

Cookies policy