• Syncsense ApS


    Vi vil gøre det muligt at finansiere velfærd med velfærd. 

    Se denne 1 minutters DEMO video

    Problem:
    Mange patienter og borgere mangler motivation til træning og finder eksisterende træningsudstyr (fx cykler og NuStep m.fl.) kedeligt, hvilket kan medføre langvarig fysisk inaktivitet, immobilisering og social isolation.

    Løsning:
    SYNCSENSE® er en evidens-baseret digital træningsintervention, som er nem-at-betjene og som faciliterer sjov og social VR-baseret exergaming med eller uden supervision af personalet. SYNCSENSE® VR-løsning bringer nyt liv til kedeligt og ikke-godt-nok-udnyttet træningsudstyr. VR-løsningen øger motivation for selv-træning og træningsfastholdelse, samt bidrager til forøget træningsglæde og livskvalitet for en meget sårbar og overset målgruppe. OG samtidigt vil VR-løsningen give hospitaler og kommuner en potentiel besparelse, som kan bruges til at løfte velfærden andre steder. 

    Målgruppen (slut-brugerne):
    1) Medicinske patienter, neurologiske patienter og isolationspatienter, som er indlagt mere end 2 dage.
    2) Mennesker med fysiske, psykiske handicap, hjerneskade.
    3) Ældre med funktionsnedsættelse eller let til moderat demens.
    - Særligt egnet til inaktive, umotiverede, isolerede, ensomme, ængstelige, depressive, sengeliggende og faldtruede borgere

    Hospitaler og kommunale tilbud som i dag anvender VR-løsningen (implementering, evidens, resultater og kundereferencer):
    1) Hospitaler (læs mere
    2) Botilbud og neurorehabiliteringscentre (læs mere)
    3) Midlertidige rehabiliteringspladser (læs mere)
    4) Plejecentre (læs mere)

Cookies policy