• Qwiek ApS

  Qwiek.up er et mobilt system, der projicerer billeder på loftet eller væggen i kombination med lyd og musik.

  Ved at bruge forskellige 'oplevelsesmoduler' er det muligt at bruge Qwiek.up til at få borgere med demens eller andre kognitive udfordringer til at slappe af eller blive stimuleret. Da Qwiek.up er let at flytte og betjene, kan ethvert soveværelse eller stue omdannes til et oplevelsesrum. Systemet er udviklet til at skabe et oplevelsesorienteret plejemiljø. Qwiek.up bruges ofte af personalet som en intervention eller aktivitet på et tidspunkt, hvor beboeren har visse behov f.eks. i forbindelse med personlig pleje. Qwiek.up ses som et værktøj til at forhindre uro og øge trivsel ved at nedbringe udadreagerende adfærd.
  Vi har udviklet Qwiek.up med et fokus på enkelhed, dette betyder at der ikke er nogen menuer eller andre indstillinger man skal tage stilling til som medarbejder. Man sætter bare et modul (usb nøgle) i Qwiek.up og så begynder den at afspille. Dette betyder at alle medarbejdere kan lære at bruge systemet med et minimum af undervisning.
  Ved at lægge billeder eller videoer på en usb nøgle kan man lave et personligt modul til den enkelte borger og bruge Qwiek.up som en del af arbejdet med livshistorie.
  En kort video om Qwiek.up kan findes her: Video om Qwiek.up
   

  Documents

 • Produktinformation Qwiek.up.pdf

  Download

  1.4 MB 20.04.2023

 • Qwiek.up Prisliste 2023.pdf

  Download

  34.7 KB 20.04.2023

 • Evalueringrapport Qwiek.up - Horsens Kommune.pdf

  Download

  835.6 KB 20.04.2023

Cookies policy