• New Care Knowledge


  New Care Knowledge er et netværk af danske firmaer, som er specialiserede inden for velfærdsteknologi.

  Vi arbejder for at udbrede kendskabet til velfærdsteknologi blandt kommuner, regioner og private brugere.  På NCK’s stand nr. C2-­050 kan du besøge følgende 7 firmaer:  Rehab Service Sjælland: Hos Rehab Service Sjælland (RSSN) finder du et bredt udvalg af elektriske og manuelle køretøjer til alle behov. Vi påtager os også reparationer, service og tilpasninger på dine hjælpemidler fra vores værksted i Næstved eller fra vores servicebil, som kommer i hele landet. Kom og få en snak om dine muligheder!  Qwiek: Qwiek forhandler nyskabende velfærdsteknologiske produkter til handicap- og ældreplejen. Qwiek.up skaber et mobilt sanserum med videoer og lyd i borgerens egen bolig. Kom og afprøv Qwiek.up på standen og se nogle af de mange film og hør om de mange brugssituationer.  Pro-Interaktiv: Hos Pro-Interaktiv har vi en legende tilgang til velfærdsteknologi. Kom og prøv vores spændende brætspilsbord eller et af vores andre interaktive borde. Du kan udfordre dig selv i huskespil, geografi m.v., eller du kan tage et spil ludo eller domino hos os! Vi har også et naturtro, interaktivt akvarium med, som kan skabe ro og trøst for f.eks. børn ved langtidsindlæggelser.  SwnX: SwnX’s svingbare fodstøtte er et effektivt og smart hjælpemiddel, som på ergonomisk korrekt vis løser et udbredt problem som kropslig uro, når man sidder stille i lang tid ad gangen. Nem at bruge i klasseværelser, kontorer, i hjemmet m.v. Kom og prøv SwnX på standen og mærk dens virkning.
  Oliz: Oliz/Koko-Nora designer og udvikler unikke sansemotoriske hjælpemidler til alle aldersgrupper. De spændende designs og materialer vækker nysgerrigheden og indbyder til gode stunder med de mange tyngdedyr. Kom og prøv de mange muligheder på din egen krop på vores stand! Vi giver også messerabat under messen.


  Gloria Mundi Care: På Gloria Mundi Cares stand vil du kunne afprøve en lang række velfærdsteknologier til dagligdagen (ADL) og til brug for hhv. rehabilitering og sansestimulering. Har du brug for ro, kan du tage et powernap på vores vibrationsmadras, har du brug for aktivitet og opkvikning, tager du en tur på ridesimulatoren!
  Safelife: SafeLife har løsninger til bedre indeklima og brandsikkerhed! Brandslukningssystem SafeGranny slukker brande hurtigt og effektivt med vandtåge og sikrer, at branden forårsager minimal skade. Følgeskaderne af brandslukning minimeres ved, at systemet bruger mindre vand end traditionelle sprinkleranlæg. Vores nye og effektive luftrensere til skoler, plejehjem, kontorer m.v. renser effektivt luften og skaber et sundt indeklima både i små og store rum. Kom og få en snak med os om dine muligheder på vores stand! Vi vejleder dig i hele processen fra start til slut!

   

Cookies policy