• master care A/S

  Med vores 35 år lange erfaring, med vores store faglighed og i tæt kundedialog skaber vi innovative hjælpemidler med fokus på brugernes værdighed og dit arbejdsmiljø.

  I master care nøjes vi ikke med at følge udviklingen – vi skaber den.

  Vi er Danmarks førende udvikler og producent af forflytnings- og aktiveringshjælpemidler og har igennem mange år specialiseret os i forflytning; et område, som vi i dag er eksperter i. Vi har egen produktion og kan derfor udvikle specialløsninger til dig. Vores produkter består af en bred vifte af løsninger indenfor bl.a. polstrede- og upolstrede vendesystemer, specialudviklede puder og kiler samt glidematerialer og glidebræt mm.

  Tre værdier er centrale for os:
  • Vi er innovative – og holder øje med både brugernes og plejepersonalets behov, så vi konstant kan udvikle både eksisterende og nye produkter, der gør det muligt at skabe optimale løsninger for alle parter.
    
  • Vi er ansvarlige – og føler ansvar for brugernes livskvalitet, plejepersonalets arbejdsmiljø, loyalitet mod samarbejdspartnere og arbejdsmiljøet blandt egne ansatte i master care.
    
  • Vi er servicemindede – og vi tilstræber at yde den bedste service baseret på høj faglighed og empati overfor både brugere og hjælpere.
  master care er en dansk virksomhed med fokus på en grønnere fremtid. Derfor er alle vores produkter udviklet og produceret i Europa. Vi arbejder bl.a. aktivt med FN´s Verdensmål, har fokus på bæredygtig kvalitet så man sparer penge og skåner miljøet samt lægger vægt på at vores produkter kan leve op til høje kvalitetsstandarder.

  Workshops på vores stand: C3-028
    9:45 -   9:55 Nye produkter til påklædning
  10.45 - 10.55 ASAP Svanemærket engangslagen og vendesystem
  11:45 - 11:55 Trykaflastende produkter
     
  13:45 - 13:55 Tryg forflytning med ny Master Turner Royal
  14:45 - 14:55 Den lette og foldbare bækken-, bade- og kørestol
  15:45 - 15:45 Liggende overflytninger - vælg det rigtige board

   

Cookies policy