• Cama Lift ApS

  Cama Lift er en af Danmarks ældste og mest erfarne producenter af elevatorer og lifte. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og har siden da specialiseret sig i at designe, producere og installere en bred vifte af elevatorer og lifte til forskellige formål.
  Cama Lifts produkter omfatter blandt andet person- og godselevatorer, platformslifte til kørestolsbrugere samt stolelifte. Vores elevatorer og lifte kan tilpasses forskellige bygnings- og brugerbehov og kan både installeres i eksisterende bygninger og i nybyggeri.
  Cama Lift har en lang erfaring med at levere kvalitetsløsninger til både private og offentlige kunder, herunder boligforeninger, hospitaler, skoler samt virksomheder.
  Cama Lift har fokus på høj kvalitet og pålidelighed i vores produkter, og har gennem årene opbygget en solid ekspertise inden for elevator- og liftteknologi.
  Cama Lift opfylder altid de nyeste krav og regler.
  Cama Lift har hovedkontor og produktion i Frederikshavn og har desuden serviceteknikkere strategisk placeret rundt om i landet. Cama Lift har et dedikeret og erfarent team af teknikere og servicemedarbejdere, som står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og design til installation og vedligeholdelse af vores produkter.

Cookies policy