• HMN a/s

    HMN fremstår i dag som en moderne og international produktionsvirksomhed med produktion primært i Danmark og Polen. Udover produktion og salg af hjælpemidler beskæftiger vi os også med underleverandørarbejde for andre virksomheder. Du kan se vores underleverandørside her: http://www.hmnpolen.pl/en Vores hovedområde er udvikling og produktion af hjælpemidler til ældre og handicappede. Vi er specialister indenfor bade-/toiletprodukter og har i dag et af verdens bredeste programmer indenfor bade-/toiletstole og badebænke. Vore produkter er alle udviklet med fokus på brugervenlighed, kvalitet og rengøringsvenlighed.

    Vi er kendt for vores innovative tilgang til markedet og har stor fokus på produktudvikling. Vores kæmpe udvalg af tilbehør til samtlige produkter gør, at vi kan tilfredsstille de flestes behov omkring hjælpemidler til bad og toiletbrug. Og skulle der være situationer, hvor brugeren ikke kan hjælpes med et standardprodukt, kan vi som en af de få, lave et specialfremstillet produkt, der kan afhjælpe problemet. Intet er umuligt. Ved siden af vores egenproduktion har vi forskellige agenturer. Blandt andet for et af de mest velkendte og anerkendte rollator firmaer i verden – svenske Human Care AB. En virksomhed der, ligesom vi selv, har fokus på brugervenlighed og kvalitet.
    Udover salg på det danske marked har vi eksport til en lang række lande spredt over hele verden fra Australien til Norge. Danske og Skandinaviske hjælpemidler er kendt for at være blandt de bedste og mest gennemtænkte i verden, og vi er stolte over at tilhøre den gruppe af producenter, der er med til at bevare dette image. Vores mantra er at producere produkter, som er med til at forbedre rehabiliterings- og plejesituationen for brugerne, brugssituationen for hjælperne og samfundsøkonomien! På den måde hjælper vi både os selv og andre.
    Og vi står inde for, at vi til stadighed vil forfølge disse mål.

Cookies policy