• DHG - Direct Healthcare Group Danmark A/S

  DHG - Direct Healthcaregroup Danmark. 

   

  Kendte produkter

  Et nyt navn, men heldigvis med mange kendte produkter. Raizer, Vendlet, Lejrelet, Wendylett, Mover Aqua, Mercury Advange - rækken af hjælpemidler er lang, og vi glæder os til at vise dem frem. DHG er en virksomhed med stolte traditioner inden for madrasser, og har gennem de seneste år udvidet sortimentet. Vi har udover en bred vifte af forflytningsløsninger, manuelle såvel som mekaniske, også lifte og sejl, forflytningsplatforme og lejringspuder.

  Undervisning

  DHG har udover en stor produktportefølje også en velfungerende undervisningsenhed, Ethos. Her skabes der rum for faglig dialog og refleksion, hvor nyeste viden med relevans for sundhedsområdet bliver præsenteret på en spændende og inspirerende måde. 

  Høj faglighed

  Viden, kvalitet og et højt serviceniveau er nogle af nøglebegreberne i DHG. Derfor er vores konsulenter veluddannede sundhedsprofessionelle, som gerne bringer mange års erfaringer og viden i spil, i de borger- og patientnære interventioner. 

  Daglige workshops

  Kom forbi stand nr. C3-027 og deltag i vores spændende workshops, hvor vi fortæller meget mere om vores spændende hybridmadrasser. Du vil i vores daglige workshops få tips og tricks til at bruge Raizer, Vendlet og Lejrelet. Kommer du forbi vores stand, kan du også høre mere om vores Lejringsagentuddannelse, Master Classes og Online Support. Se dagsprogram under dokumenter.

  Vi finder dagens vinder, hver dag kl. 14.00 

  Hver dag kan du teste din viden som du får med fra dit besøg på standen. Måske er det dig, der bliver den heldige, der går hjem som dagens vinder. 

Cookies policy