• VentriJect

  Hurtigere og nemmere estimering af VO2-max/kondital

  Hos VentriJect har vi udviklet en metode til at estimere kondital/VO2max hurtigere og nemmere end de gængse metoder som findes i dag.

  VO2max er internationalt anerkendt som den bedste sundhedsmarkør der findes. Den kan sige mere om dit generelle helbred end mange andre markører, og selv små forbedringer i din VO2max kan betyde markante forbedringer i dit generelle helbred. 
  Desværre er metoderne til at estimere VO2max i dag typisk besværlige, tidskrævende, u-præcise, og kræver fysisk træning. 

  Det har vi sat os for at ændre hos VentriJect, og derfor har vi udviklet Seismofit'en.
  Seismofit er en revolutionerende metode til at estimere VO2max på. Ved hjælp af seismokardiografiske målinger, hvor man måler hjertet, kan vi estimere patientens VO2max på kun 2-3 minutter - en markant forbedring ift. de gængse metoder der kan tage op til 30 min. 
  Vores patenterede og klinisk-valideret model kræver ikke træning, som de gængse metoder, og samtidig med er VO2max værdien meget præcis.
  Derudover så er selve produktet meget nemt at bruge, og kræver meget lidt træning for at sundhedspersonale ville kunne bruge det.

  Med vores produkt får sundhedspersonalet et vigtigt værktøj til at give en meget bedre vejledning og behandling til deres patienter.

  Produktet er et CE-mærket medicinsk udstyr til brug af sundhedspersonale, og er til salg på det danske marked i dag. 

Cookies policy