• TT SAFE Med ApS

  SAFE Med Produkter er underlag, der vælges til borgers vægt, og er et BÆREDYGTIGT valg til TRYKFORDELING og TRYKAFLASTNING 24 timer i døgnet.  Vi har mere end 30 års erfaringsbaseret viden med klare budskaber om forebyggelse af vævsskader, tryksår og rehabilitering med lydløs trykfordeling og trykaflastning både liggende og siddende døgnet rundt.
  Tænk enkelt og brug stabile lydløse trykfordelende og trykaflastende underlag og lejringspuder i skum. Når underlaget i skum former sig, passer til personens vægt, giver trykfordeling og stabilitet, så hjælpes der bedst på vej til forebyggelse af tryksår, heling af vævsskader og smertelindring.
  Alle SAFE Med Produkter kan MASKINVASKES ved op til 95ºC og kan tørre-tumbles.

  TOPMADRASSER og HELMADRASSER vælges efter vægt.
  SIDDEPUDER og KØRESTOLSPUDER giver dig smertelindring og optimal restitution med effektiv trykfordeling og trykaflastning. Du vælger siddepude og kørestolspude i forhold til kropsvægt og problematik. Vælg LÆNDESTØTTE og RYGPUDE til at opnå en behagelig og optimal kropsholdning i den siddende stilling.
  Lydløse, formbare og stabile Harmony lejringspuder som SLANGEPUDER, BANANPUDER, LEJRINGSRULLER og NAKKEPUDER. Lejringspudernes komfortable egenskaber egner sig til demente og hjælper kroppen med at tage imod sansestimulering og skaber tryghed til at være i den situation, hvor sanseoplevelsen bliver bedst mulig. 
  Vælg trykaflastende pude til sikker aflastning og trykfordeling som ØRESKÅNEPUDE, ANATOMISK HOVEDPUDE, HÆLLØFTER, HÆLAFLASTER, BENPUDE til trykaflastning af hæl, små puder til "DEN LILLE PUDES VANDRING" eller KILEPUDE til 30 graders sidelejring.

  Aflastningspuder som ARMSTØTTE, BENSTØTTE, ARMPUDER til armlæn på kørestol, KNÆPUDE til aflastning mellem knæ, KNÆSTØTTER og KNÆPUDER til stabilisering og trykfordeling af aktuelle kropsdele.
  Vælg trykaflastende TOILETPUDE, TOILETSTOLSPUDE, BÆKKENSTOLSPUDE, BADESTOLSPUDE og TOILETRYGSTØTTE i forhold til kropsvægt og om personen er tynd, middelvægt eller tung. Toiletrygstøtte vælges som trykfordelende lændestøtte eller trykfordelende rygstøtte med sidestøtte.
  Et hudvenligt mikroklima er vigtigt og fremmes med vores åndbare Comfor PUR INKONTINENSBETRÆK eller Soft-Cell vandtæt BETRÆK med HUDVENLIG STOFOVERFLADE som silke, der absorberer mere fugt end bomuld.
  Alle trykfordelende og trykaflastende SAFE Med Produkter er åndbare og ventilerende til et HUDVENLIGT MIKROKLIMA.

  Documents

 • SAFE Med Produkter til trykfordeling og trykaflastning, Se på H& R 2023.png

  Download

  288.1 KB 14.04.2023

Cookies policy