• PF mobility aps

  PF mobility er en dansk producent af kørestolsramper og specialcykler til mennesker med særlige behov.

  3-hjulede cykler
  Vi har gennem ca. 30 år leveret ikke ”bare” cykler, men oplevelser og livsindhold til mange glade kunder, der med ”samtalecykler” fra PF mobility sikrer sig fortsat glæde og mobilitet i livet. Dette gælder ikke mindst for mennesker med demens, der med cyklen får unikke muligheder for oplevelser, man ellers sandsynligvis ville være afskåret fra.

  Så hvad enten det er balancen, der giver dig udfordringer, eller du måske har et handikap, der gør dig ude af stand til at køre en klassisk 2-hjulet cykel, så har vi markedets bedste 3-hjulede cykler til at opfylde alle dine drømme om fortsat at kunne bevæge dig derhen hvor du vil – når du vil. Skal du have en hjælper med, findes cyklen også i en særlig populær 2-personers udgave. Vores cykler er din billet til røde kinder, vind i håret og mobilitet – kort sagt ægte livsindhold!


  Kørestolsramper
  Har du eller nogen i familien behov for enten transportable eller stationære ramper til at overkomme højdeforskelle ved din bolig, tilbyder vi et meget stort produktprogram i alt inden for kørestolsramper. Disse fremstilles i lighed med vores cykler på egen fabrik, så vi taler god, gedigent dansk håndværk og kvalitet!

  Vi ser frem til at vise vores produkter til dig! Velkommen på vores stand

Cookies policy