• Levabo ApS

  Mød Levabo på Health & Rehab 2023
  Levabo designer, udvikler og producerer innovative velfærdsteknologiske løsninger med udgangspunkt i behovene i klinisk praksis.
  Vi ønsker hos Levabo at gøre en forskel i sundhedsvæsenet og vores vision er, at vi med vores produkter kan bidrage til at udrydde tryksår, skabe øget livskvalitet og velvære i befolkningen samt reducerer arbejdsskader hos de sundhedsprofessionelle.
  Samarbejde med praksis er en grundkerne i vores virksomhed, og for os er det essentielt at de innovative løsninger vi udvikler samtidig er intuitive og brugervenlige.

  Vores trykaflastende produktsortiment består blandt andet af automatiske kipsystemer, plejesenge, skummadrasser, siddepuder, hæleløftere og lejringspuder som, med stationær luft eller skum, fordeler tryk over et større areal.
  Vi udvider kontinuerligt vores produktudbud ud fra markedets behov for innovative  positioneringsprodukter i høj kvalitet.
  Alle Levabos produkter kan bruges både på hospital, plejehjem og i private hjem.

  Vi ønsker at gøre en forskel indenfor bekæmpelsen af tryksår, så derfor tilbyder vi på Health & Rehab en højeffektiv trykaflastende skummadras ved køb af Turn All system.
  Se hvad du kan spare:

   
   

Cookies policy