• Excellent Systems A/S

    Excellent Systems A/S er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktion af ramper og levering af løsninger til mennesker med nedsat mobilitet. Vi har udviklet en række rampeløsninger, der gør det lettere for kørestolsbrugere, gangbesværede og andre med nedsat mobilitet at få adgang til forskellige bygninger, lokationer og er med til at gøre deres hverdag, ude og hjemme, lettere.

    Vi har et bredt udvalg af ramper, inklusive mobile ramper, ramper til permanent installation og ramper til midlertidigt brug. Alle ramper er designet til at være lette, stærke og holdbare, og de opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder.

    Vores egenproducerede rampeløsninger er produceret i Danmark på vores egen fabrik, i det let genanvendelige PE-plast, der sammen med vores ”vugge-til-vugge”-løsning, mindsker ressourceforbruget og gør at udtjente ramper genbruges til nye produkter, pt. i både Danmark og Sverige men på sigt regner vi med at få flere lande med.

    Vi fokuserer på at levere produkter af høj kvalitet og yde en god service til vores kunder. Vi har siden 1992 lagt stort vægt på bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed i vores produktion og forretningspraksis, der gør at vi har miljøet helt ind til hjertet i vores forretning og i alle beslutninger vi tager.
     

Cookies policy