• Spilerdug ApS

  Med Spilerdug kan du alt – næsten.
  Kom og besøg vores stand nr. C3-031 og deltag i vores 4 spændende workshops. Du kan læse mere om dem her og se vores dagsprogram under dokumenter.

  Spilerdug – et højaktuelt hjælpemiddel ved positionering i kørestol
  Ved brug af Spilerdug nedsætter du friktion og mindsker belastningen for hjælperen - det skal du ikke glemme ved positionering i kørestol. På standen vil vi arbejde praktisk med positionering og derved sætte fokus på, hvordan vi kan være med til at forebygge tryksår og friktionsskader.


  Spilerdug – et naturligt valg ved påklædning
  Vi vil også arbejde praktisk med påklædning – særligt ved sko på, siddende på sengekanten og bukser på, i den stående stilling. Ved brug af Spilerdug ved påklædning inddrager vi borgerens ressourcer, nedsætter friktion og mindsker belastningen for hjælperen.


  Spiler+ et billigt og simpelt vendesystem
  Er du nysgerrig på vendesystemer? Kom og se hvordan du kan bruge Spiler+ i kombination med Spilerdug og loftlift. Du kan nemt bruge Spiler+, som både et helt og et 2-delt vendesystem, så nedre hygiejne kan foregå uden belastning for hjælperen. Kom og prøv hvor enkelt forflytningerne kan gøres.


  Alseat – et nemt og intuitivt hjælpemiddel.
  Vi har også medbragt Alseat, det enkleste hjælpemiddel til at hjælpe ben ind i seng. Alseat sikrer dig en hensigtsmæssig arbejdsstilling, og at borgeren forflyttes tæt på det naturlige bevægemønster.


  Vind en gratis kursusdag med Spilerdug – til din arbejdsplads
  Som altid har du muligheden for at vinde en gratis kursusdag med Spilerdug til din arbejdsplads. For at vinde skal du udfylde en lotteriseddel på standen samt være til stede ved lodtrækningen kl. 14.15 hver dag.   Derudover har du mulighed for at høre mere om vores gratis kurser i brugen af Spilerdug, Forflytningsvejlederuddannelsen og som noget nyt i år - Efteruddannelse af forflytningsvejledere. 
  Vi ses til 3 fantastiske faglige dage.
   

Cookies policy