• able nordic a/s


  Velkommen til able
  - din leverandør af hjælpemidler til pleje og hospital


  Able nordic a/s – i daglig tale blot able – består af de tre danske hjælpemiddelvirksomheder AJ STOLE, DARO og KR. Sammen har vi over 75 års erfaring og drives af omsorg og respekt for vores brugere og kunder. Vi har fokus på det enkelte menneskes behov, så hverdagen kan blive så nem og komfortabel som mulig.

  Vores mærkevarer:

  • Siddeløsninger fra AJ STOLE
   Sid godt! Komplette og modulære siddeløsninger til kørestolsbrugere – bygget på fundament af eksisterende kørestole eller helt fra bunden af. Vi tager hånd om hele processen fra dialog, analyse og rådgivning til skitse og opbygning i eget værksted og fra afprøvning og tilpasning til du er tilfreds og sidder godt.

    
  • Tøj fra DARO
   Specialdesignet tøj til børn og voksne med nedsat funktionsevne. Du får et bredt udvalg med masser af funktionalitet, praktiske detaljer, mulighed for specialtilpasninger og individuelle designvalg. Vi har stor erfaring med at finde ideelle beklædningsløsninger - uanset udfordring – der både letter håndteringen, ser godt ud og føles behagelige at have på.
    
  • Sengeløsninger fra KR
   Alsidige sengeløsninger og sengetilbehør til både pleje og hospital. Vi har over 50 års erfaring og er en af de få tilbageværende danske sengeproducenter, der har fuld værdikæde (udvikling, produktion og salg) samlet under et tag i Hadsten i Midtjylland. Det gør os til en fleksibel og agil samarbejdspartner, hvor der er korte kommunikationsveje, geografisk nærhed og høj leveringssikkerhed. Vi udvikler og optimerer løbende vores sengeløsninger med kunde-/brugerinvolvering på alle plan og altid med øje for bedst mulig funktionalitet, komfort og ergonomi.  

Cookies policy