• A/S Aabentoft

  Hos Aabentoft bringer vi muligheder til mennesker så de kan leve på deres bedste måde. Vi giver folk mobilitet, en stemme, struktur og kontrol over eget liv. Fordi vi tror på selvstændighed øger livskvalitet. Mød vores dygtige konsulenter og leverandørernes egne produktspecialister, og se det bedste fra kommunikation, kognition, sanserum, leg & læring, monteringsløsninger og hjælpemiddelservice.

  Kommunikation
  Kommunikationsløsninger til alle med komplekse symbol- og tekstkommunikationsbehov både til iPad eller Windows, og med den foretrukne betjening; touch, kontakt, øjenstyring mm. Færdige sider til børn, unge og voksne, med både kerneordforråd (Super Core) og med pragmatisk organisering (PODD og VOCO chat), baseret på forskning og langvarig erfaring.

  Kognition
  Hjælpemidler til at afhjælpe kognitive funktionsnedsættelser af både fysisk og psykisk art. Vi har alt fra simple hjælpemidler, til at fortælle hvornår du skal starte eller hvor længe du skal være i gang med en aktivitet, til mere komplekse hjælpemidler, der hjælper dig med at få overblik og skabe struktur i hverdagen. Alle hjælper dig til at tage kontrol over din egen hverdag og opnå en selvstændig hverdag.

  Sanserum
  Oplev vores smukke sansemiljøer! Sanserum til bosteder, psykiatri, plejehjem, dagcentre, skoler og børnehaver. Let betjening, så fagpersonale ikke skal bruge unødvendig energi på teknik, men fokusere på borgers bedring. Kan tilpasses sanseprofiler, arousal- og kognitive funktionsniveau.

  Montering
  Monteringsløsninger, lige fra en simpel holder til en kompleks løsning. Et højt fagligt og teknisk knowhow samt mange års erfaringer sikrer borgeren den rigtige løsning og de skarpeste priser. Kom og et nogle af de bedste gulvstativer, bordstativer og monteringer til kørestole, senge og lignende.

  Hjælpemiddel service
  Vores serviceteknikere kører over hele landet for at løse såvel simple som komplekse opgaver. De håndterer både mekaniske og elektriske reparationer, tilretninger og tilpasninger til el-kørestole samt andet udstyr til handicapsektoren. Vores teknikere er vant til at komme i borgernes hjem og ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn og løse opgaven så hurtigt og effektivt som muligt. Vi er altid klar til at hjælpe, så har I brug for sparring til en konkret opgave eller har I spørgsmål til hvorvidt vi kan hjælpe jer med at varetage en række af opgaver, så kommer vi gerne ud til et uforpligtende møde så vi sammen kan finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe jer.
   

Cookies policy