• Alcyon

  Velkommen til Alcyon og Hjälpmedelsteknik Sverige på Health & Rehab 2023


  Besøg vores stand og vær blandt de allerførste, der kan opleve to spændende produktnyheder fra Rollz til den rehabiliterende træning af gå- og ståfunktionen, øget selvhjulpenhed og motivation til bevægelse i hverdagen.

  Den originale Rollz Motion er allerede bredt implementeret som velfærdsteknologisk hjælpemiddel i mange kommuner. Den motiverer til daglige gåture på en tryg måde, da den både er en rollator og en transportstol. Det betyder, at borgeren kan gå det stykke, der er kræfter med støtte fra rollatoren. Og så blive kørt det sidste stykke i transportstolen, hvis kræfterne slipper op, inden turen er slut.

  Nu er Rollz Motion kommet i to helt nye udgaver: Rollz Motion Rhythm og Rollz Motion Electric
   

  Rollz Motion Rhythm

  Rollz Motion Rhythm er en ny, teknologisk version af Rollz Motion, særligt til borgere med Parkinsons eller andre neurologiske sygdomme. Ved hjælp af forskellige typer af signaler og impulser stimulerer den til jævn gang uden ufrivillige ”frys”.

  Rollz Motion Electric

  Med Rollz Motion Electric får borgeren mulighed for at være 100 % selvhjulpen med sin Rollz, idet transportstolen nu er elektrisk, og man derfor ikke er afhængig af at have en hjælper med på turen.   På Health & Rehab Scandinavia kan du se dem begge og få en snak med os og vores gode samarbejdspartner, HJÄLPMEDELSTEKNIK SVERIGE AB, som har det overordnede ansvar for Rollz i hele Skandinavien. Alcyon er dansk forhandler.

  Du kan læse mere om begge de nye Rollz Motion i artiklen her.

   

Cookies policy