• CarePartner


  CAREPARTNER – VI SÆTTER MENNESKET FØRST

  Vores viden og erfaring er grundlaget for produktporteføljen
  Det er vigtigt for os, at menneskets livsværdi er i fokus. Mangelfulde løsninger på markedet gør sårbare mennesker endnu mere sårbare og afhængige. Vores løsninger er altid udviklet med omtanke for et sundt arbejdsmiljø.

  CarePartner sælger løsninger, der kan skabe et bedre liv for patienter, personale og brugere. Vi fokuserer på at give vores kunder flere og bedre muligheder end markedet tilbyder.

  CarePartner hæver standarden med nye intelligente muligheder, der sætter arbejdsmiljøet i højsædet og giver patienter og brugere en mere værdig, selvhjulpen og uafhængig tilværelse.

  På messen kan du bl.a. se, opleve og høre mere om "WINI - Ergonomisk grebsforstørrer i smart design". WINI er nomineret til ÅRETS NYHED 2023, og i den anledning har vi et godt messetilbud til dig, hvis du køber et sæt WINI grebsforstørrer på vores stand.

  Vi er en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner for offentlige og private institutioner og virksomheder, der indkøber hjælpemidler.

  Vi er en professionel og kvalitetsbevidst virksomhed for sundhedssektoren og private borgere, der har brug for hjælpemidler til at komme lettere gennem hverdagen.

  Vi har praktisk erfaring med plejearbejde på sygeplejeområdet og indsigt i, hvordan innovative og intelligente hjælpemidler kan give mennesker med fysiske udfordringer nye udfoldelsesmuligheder .

  Vi glæder os meget til Health & Rehab 2023, og inviterer dig hermed til at besøge os på stand C2-004, hvor du kan se og høre mere om nogle af vores hjælpemidler i CareTo-produktporteføljen: CareToMove, CareToSit, CareToMobilize, CareToSleep, CareToWash samt CareToHygiene.  

  CarePartner er en del af TopFamilien

   

Cookies policy