• Make Rehab A/S

  Make Rehab A/S er et hjælpemiddelsfirma med 25 års erfaring indenfor bariatri, 24 timers positionering og smertehåndtering ud fra en analytisk tilgang.

  Tre stærke profiler fra hjælpemiddelbranchen står bag: Keld Jørgensen, administerende direktør, Malene Alexandrowiz, ergoterapeut, konsulent og Head of Make Rehab Academy og Musti Øzgen, konsulent og anvarlig for salg og service. Alle tre har
  stor erfaring og kendskab med hjælpemiddelsbranchen og teknologiudvikling.  


  Vores vision er at tilbyde de bedste løsninger og produkter indenfor 24 timers positionering til sygdomsramte og mennesker med nedsat funktionsniveau for at højne deres livskvalitet og skabe et meningsfuldt hverdagsliv med mulighed for at bidrage til at genvinde eller fastholde meningsfuldheden.

  Derudover tilbyder vi undervisning i al vores faglige viden i vores Make Rehab Academy, som - foruden 24 timers positionering - vil have fokus på smerter og nonfarmakologi, sår samt bariatri ud fra et 360 graders view.


  Vores mission er at tilbyde innovative og tværfaglige løsninger ud fra et 360 graders perspektiv, og vi tager udgangspunkt i værdighed, faglighed og med brugerperspektivet i centrum. Alt udvikling, design og innovation støtter op om FN`s verdensmål med udgangspunkt i at skabe bæredygtig produktion og design af egne produkter i Danmark. Samt have fokus på de 8 nationale mål for sundhedssystemet.

  Sygdomskategorier som har vores primære fokus:
  ·         Demens i de sene stadier
  ·         Palliation
  ·         Sclerose
  ·         ALS
  ·         Huntington's disease
  ·         "De svære siddestillinger"
  ·         Neuro-rehabilitering
  ·         Bariatri ud fra et 360 graders perspektiv
  ·         Smerter og non farmakologi
  ·         ”De svære siddestillinger”
   

Cookies policy