• Per Valebrokk

    Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

    Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder. Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode. Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

    • 15:10 - 15:40 GO BIG OR GO HOME
      I et marked der konkurransen blir stadig tøffere, og prosjektene stadig større, har mange virksomheter endret sine forretningsmodeller for å styrke de finansielle musklene og forsterke sin posisjonering. Hvilke endringer kan vi forvente oss i bransjen fremover? Er det bare de store aktørene med tilgang til kapital og kompetanse som vil overleve? Og ikke minst - hvorfor får de lavere renter og bedre finansiering enn mindre investorer?
      Vi inviterer profilerte eiendomsaktører til debatt.
      Samtale - ledes av Per Valebrokk
    • 12:25 - 12:50 5 PÅ 3
      Her er fem ting som garantert kommer til å angå deg og eiendomsbransjen de neste tre årene. Hør Bård Bjølgerud i Pangea i samtale med Per Valebrokk i Storm Communications.
Cookies policy