• Den Maritime Stand v. MARLOG & Maritime Research Alliance

    Den maritime industri gennemgår i disse år en rivende digital udvikling. Det er en tid præget af kompleksitet og uvished. Dette kræver partnerskaber, tillid, transparens og samarbejde på tværs Vi har samlet de absolut bedste eksempler på brugerinddragelse, forskning, samarbejder, og visionær teknologibrug- og udvikling på Den Maritime Stand i Øksnehallen den 30. november og 1. december.

    Vi vil skabe et fælles rum for dialog, hvor folk inden for funding, forskning, SMV’er, fyrtårnsvirksomheder og regulering, bringes sammen med søfarende, Start Ups og studerende. Håbet er, at dette rum vil skabe intern forståelse, samt indbyde til debat og løsninger på nogle af de problemstillinger, vi som samlet industri, står overfor i søfart.

    MARLOG har som klynge et bærende ansvar i at skabe dette rum, og det ser vi meget frem til at gøre på Digital Tech Summit 2021.
     

    Programmet på den Maritime Stand

    30. november 2021 11.00 - Regulering som en innovativ drivkraft
    Thomas Roslyng (MRA), Bjørn Borbye Pedersen (Søfartsstyrelsen), Ronni Palmqvist (DanCompliance) & Mads Bentzen Billesø (DFDS)
    Moderator: Nanna Thit Hemmingsen (MARLOG)

    13.00 - Digitalisering af havnene: Er der et uudnyttet potentiale?
    Niels Gorm Rytter (SDU), Lars Holm Nielsen (Danske Havne) & Mads Bentzen Billesø (DFDS) Moderator: Thomas Roslyng (MRA)

    DEN 1. DECEMBER 2021

    13.30 - Brugerinddragelse og engagement: En samtale mellem brugere og tech-udviklere
    Bettina Skårup (AU), Mogens Blanke (DTU), Mads Bentzen Billesø (DFDS),
     Jens Lauritsen (Virsabi), Thomas Hagelund Helsgaun (Maersk Training) & Daniels Bull (Mærsk) Moderator: Nanna Thit Hemmingsen - MARLOG 15.00 - Strategic Foresight: Trendspotting & scenario planning - ENG
    Matthew Spaniol - AU  

    På standen vil du også kunne opleve

    Er fremtidens virkelighed virtuel? 
    Kom og hør om fremtidsforskning, digitalisering, automatisering og fremtidens maritime kompetencer fra visionære virksomheder, forskere, undervisere og studerende fra de maritime uddannelser.  På standen vil vi visualisere moderne teknologier inden for VR, AR og autonomi og vi håber I vil deltage i diskussionen om brugen af moderne teknologi i træning og undervisning i søfart. Et Gnidningsløst samarbejde? 
    Det er afgørende, at samarbejdet mellem mennesker og maskiner (brugere og udviklere) foregår så gnidningsløst som muligt – men er det tilfældet til søs? Kom forbi den maritime stand og tal med virksomheder, der udvikler teknologi til branchen, samt antropologerne Perle Møhl og Bettina Skårup, der begge har lavet socialvidenskabelige studier af interaktionen mellem mennesker og teknologi i søfart. Test og brugerinddragelse?
    Hvilken værdi skaber brugerinddragelse i teknologiudviklingen, og hvilke barrierer er der for at teste tingene i søfart? I søfart arbejder vi under nogle særlige forhold; det er svært at planlægge test, skibene ligger sjældent i havn og selve skibets design gør det komplekst at teste og brugerinddrage. Men hvordan løser vi denne knude? Kom og giv dit besyv med, når vi tager nogle af de store digitale maritime udfordringer op på den maritime stand i Øksnehallen den 1 november og 30 december.  Kom også og oplev de martime morgen sessions den 1. december.
    1. session kl. 10.00 - 11.15
    2. session kl. 11.30 - 12.35

    På standen kan du møde disse virksomheder

    DANA DYNAMICS | DFDS | FORCE TECHNOLOGY | KOCKUMATION | MAERSK TRAINING | MARITIME RESEARCH ALLIANCE | MARLOG | VIRSABI | SEACHMASTER | UPTEKO Støttet af Den Danske Maritime Fond

Cookies policy