• Move Innovation

    Vi brænder for at skabe innovative produkter og løsninger

    Move Innovation er et ambitiøst udviklingshus, som siden 2010 har skabt nye produkter og løsninger for vores kunder, der spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi laver elektronisk produktudvikling, der skaber forandring – både i hjemmet og på produktionsgulvet. I Move Innovation er vi do'ere, og vi giver vores kunder hurtige og konkrete resultater. Vi designer, udvikler, tester og servicerer lige fra behovet opstår, til det færdige produkt er produceret - uanset om der er tale om en komponent, et apparat eller en løsning. Bagefter sørger vi ligeledes for at producere, vedligeholde og opgradere produkterne. Vores succeskriterie er mersalg eller sparede omkostninger for vores kunder. Vi har mere end et årtis erfaring med udvikling af innovative løsninger, og vi skræddersyr vores ekspertteams, så vores kunder bliver suppleret med præcis de kompetencer, der passer til deres behov.  Siden 2010 har vi udviklet mere end 100 projekter for kunder med elektroniske løsninger som resultat. Vores løsninger anvendes i dag over hele verden - lige fra ørkenbyer til verdens metropoler. 
     

    Hos os er sparring og effektivitet i højsædet

    Medarbejderne i Move Innovation har en bred vifte af forskellige spidskompetencer, og i et projekt trækkes der på alles ekspertise. Her er al viden samlet under ét tag, og det betyder, at vi hurtigt rammer plet. Vi arbejder altid i tværdisciplinære teams, der er skræddersyet til hvert enkelt projekt. Dermed sikres et ekstremt højt vidensniveau, der gør det muligt for os at arbejde målrettet og at skyde genvej. Udover vores kompetente ingeniører har vi de nødvendige fagfolk og faciliteter til at klargøre de løsninger, vi udvikler, til produktion. Dette sikrer en effektiv proces, hvor eventuelle produktionsudfordringer bliver opdaget og løst umiddelbart, således at vi hurtigt kan tage et produkt fra idé til 0-serieproduktion. Produktionsindustrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje, og vi er eksperter i både produktionsoptimering og efterlevelse af medicinske standarter. Vi samarbejder ligeledes ofte med startups og innovationsselskaber, som vi både hjælper med ideudvikling samt med at få produkterne på markedet.


    Vi hjælper med alt indenfor elektronisk produktudvikling

    Hos Move Innovation undersøger og vurderer vi teknologi, vi udvikler og tester, samt sætter teknologi i produktion. Vi laver ligeledes vedligeholdelse eller opgraderinger.
    Der er mulighed for et uforpligtende møde hos os, hvor vi kan tage en snak om hvordan Move Innovation kan hjælpe Jer. Vi kan eksempelvis tilbyde en teknologianalyse, hvis behovet er for det. Move Innovation er altid glade for at høre om nye tiltag, at blive sat ind i projekter som har mødt nogle udfordringer i sin tilblivelse og blive sat på opgaver som kan, ved første øjekast, virke umulige at løse. Derfor er der også mulighed for både at bruge to dage sammen med os i en idé-workshop eller at leje vores kompetencer i en begrænset periode. 


    Innovativ udvikling i fokus

    Innovation hos Move Innovation er drevet af viden, fremdrift og visioner, hvor vi tager ansvar for den innovationsopgave, vi har fået. Der florerer en række teoretiske innovationsmetoder, der griber ind i hinanden i vores hverdag. Derfor vil der være flere elementer fra forskellige metoder, der blandes sammen alt efter de behov der opstår.
     

    FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PRODUKT

    Move Innovation omdanner ideer og opfindelser til færdige produkter. Vi har mange års erfaring med effektiv produktudvikling, som tilfredsstiller kundernes behov og de strategiske målsætninger for virksomheden. Move Innovation er ikke bare en konsulentvirksomhed hvor vi klarer opgaven og går videre til næste opgave. Vi samarbejder med kunden hele vejen og al udvkling og design skabes af vores ingeniører i vores kontor i Søborg. Det er vigtigt for os, at vores teams af ingeniører kan samarbejde og sparre undervejs i processerne, og derfor er al produktion også in-house. Vi har fastlagt vores produktudvikling i en række agile processer, som sikrer en effektiv proces på kortest mulig tid. Formålet er at nå et brugbart resultat hurtigst muligt, hvor kvaliteten er i højsædet. Move Innovation sørger for at designe, udvikle, producere og servicere produkter. Det gælder lige fra behovet opstår, til det færdige produkt står klart - i form af en komponent, et apparat eller en løsning. Bagefter kan vi sørge for at producere og/eller vedligeholde og opgradere produkterne.

Cookies policy