• Protech ApS


  Protech er Nordens førende leverandør af 3D-printere!

  Siden 1993 har Protech hjulpet tusindvis af virksomheder i Norden med at skabe effektive produktionsmiljøer med 3D-printere og CAD/CAM-løsninger.

  Protech er, uden tvivl, Nordens førende leverandør af 3D-printere og CAD/CAM-systemer. I over 25 år har vi været pionerer indenfor 3D-printløsninger på det nordiske marked ved at hjælpe virksomheder og brancher med at finde løsninger der maksimerer produktionstider og reducerer omkostninger.

  Vores driftssikre og professionelle 3D-printere kommer fra markedsførende leverandører som Stratasys, MakerBot og Xact Metal.

  Protech er repræsenteret med et kompetent og erfarent personale i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vores danske domicil ligger i Kolding tæt ved motorvejen. Udover administration har vi kundecenter med showroom og gode møde- og undervisningsfaciliteter. I showroomet har vi et bred udvalg af 3D-printere, hvilket giver os god mulighed for at invitere nye samt eksisterende kunder indenfor til en introduktion af både materialer og maskiner.

  Kontakt Protech for mere information.
   

 • Contact person

 • Christian Kjer

  Application Engineer
 • Steffen Dahl Mikkelsen

  Application Engineer
 • Thomas Tønnesen

  Country Manager
Cookies policy