• Charlotte Bjørnvad

  Professor, DVM, PhD, Dipl. ECVCN (Europæisk specialist i komparativ ernæring), KU SUND

  Charlotte er specialist i veterinær og komparativ ernæring og leder af forskningsgruppen for klinisk ernæring, herunder klinisk ernæringsservice på Universitetshospitalet for familiedyr og for medicin, onkologi og Veterinær klinisk patologi på institut for klinisk veterinærmedicin (IKV). Hun underviser i klinisk ernæring og gastrointestinale lidelser for veterinær og Animal Science studerende samt på Master of Companion Animal Clinical Sciences og er initiativtager og underviser på Fagveterinærsygeplejerske uddannelsen i klinisk ernæring.

  Charlotte Bjørnvads forskning omhandler ernærings- og livsstilsrelaterede sygdomme hos hund og kat med særligt fokus på overvægt, fordøjelse, tarmsundhed og metabolisme. Hun har publiceret 63 artikler i internationale tidsskrifter med fagfællebedømmelse, to bogkapitler i engelsksprogede fagbøger og flere andre forskningsmæssige bidrag. Hun er en ofte inviteret foredragsholder i ind- og udland og har et stort internationalt netværk.
  Læs mere på flg. hjemmeside: https://ikv.ku.dk/ansatte/?pure=da/persons/310955

   

  Speaker til følgende sessioner
  • 20:00 - 21:30 Fremtidens veterinæruddannelse: Paneldebat om hvilke veterinærfaglige kompetencer der bliver brug for i fremtiden og på hvilken måde veterinæruddannelsen bedst muligt kan understøtte dette?
Cookies policy