• ‎‪‪‪Anette Spohr‬‬‬‬

    Hospitalchef, dyrlæge, Evidensia Faxe Dyrehospital

    Anette arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital og Evidensia Næstved Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 25 år. Anette er derudover også hospitalschef på begge hospitaler og står for den daglige ledelse og drift. Til dagligt arbejder hun med intern medicinske patienter – herunder specielt patienter med mavetarmlidelser, hvilket hun også har en ph.d inden for. Udover intern medicin har Anette også stor interesse inden for bløddelskirurgi. Anette er desuden Country Medical Director i Evidensia Danmark og bidrager her med support til landeledelsen inden for veterinærfaglige strategiske områder, der er med til at styrke indsatsen på tværs af vores hospitaler og klinikker i Evidensia Danmark. Erfaring
    Anette har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2005. Inden da har hun arbejdet på Møns Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr og Massey University i New Zealand. Anette har taget en ph.d. i intern medicin: mavetarmlidelser hos hund og kat. Hun er forfatter til flere nationale og internationale artikler, samt afsnit i diverse lærebøger, og holder jævnligt foredrag i mavetarmlidelser og brug af antibiotika i smådyrspraksis for veterinærsygeplejersker og dyrlæger i både ind- og udland.

    Speaker til følgende sessioner
    • 20:00 - 21:30 Fremtidens veterinæruddannelse: Paneldebat om hvilke veterinærfaglige kompetencer der bliver brug for i fremtiden og på hvilken måde veterinæruddannelsen bedst muligt kan understøtte dette?
Cookies policy