• Lene Lund Lindegaard

    Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

    Uddannet dyrlæge i 1986. Efter et halvt år i blandet praksis arbejdede jeg i tre år på svineslagteri i Ringsted. Herefter var jeg i 3 år på Ascot i Hvidovre, hvorefter jeg kom til Zoonoseafdelingen i Danske Slagterier. Her er jeg stadig, men i dag hedder vi Landbrug og Fødevarer. Mine arbejdsopgaver er inden for fødevaresikkerhed, og jeg er tovholder på ferskkødsovervågningen for Salmonella på svineslagterier og tovholder på Campylobacterhandlingsplanen.

    • 16:05 - 16:35 Den nye Campylobacter handlingsplan: Fjerkrævirksomhedernes og L&F’s rolle i den fælles handlingsplan, Lene Lund Lindegaard, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer.
      Branchen opfyldte målene i den tidligere handlingsplan både for forekomsten i slagtekyllingeflokkene og for campylobacterforekomsten i det ferske, kølede kyllingekød. Branchens tilgang til den nye handlingsplan er derfor, at den opnåede lave forekomst skal fastholdes, men at der også skal ses på andre smittekilder og -veje med udgangspunkt i SSI's store Case-control undersøgelse. Endvidere er det vigtigt, at der arbejdes på muligheden for at måle effekten af de forskellige tiltag
Cookies policy