• Asa Laser Danmark

  ASA LASER PATENTERET, MEDICINSK LASERUDSTYR
  ASA er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr. ASA, som blev etableret i 1983, er i dag repræsenteret i over 90 lande. ASA producerer avancerede, effektive laserprodukter til smertebehandling og vævsregenerering og anvendes over hele verden af fysioterapeuter, kiropraktorer, læger og manuelle behandlere. ASA investerer årligt 14% af omsætningen i forskning for at sikre en kontinuerlig udvikling og validering af terapeutiske resultater og offentliggør minimum 10 studier om året.

  ASA Laser Danmark er eksklusiv distributør af ASA' laserprodukter til det danske markedet. ASA Laser Danmark står for innovation, høj effektivitet og høj sikkerhed.

  Mange fysioterapeuter benytter allerede laserterapi i dag, som supplement til behandlingsforløbet. Behandling med laserterapi, som effektiv smertelindring, giver mulighed for at starte genoptræning samt anden behandling tidligere end normalt i et behandlingsforløb. Med de fleste af ASA' lasere, kan fysioterapeuten lade laserudstyret ”gøre arbejdet”, det er nemlig ”stand alone” lasere, så fysioterapeutens tid og hænder bliver frigivet, mens klienten får behandling. Den ekstra tid kan benyttes til at igangsætte behandling af nye klienter, til administrativt arbejde eller en pause. Medicinsk laserudstyr fra ASA tilfører fysioterapeuten nye behandlingsmuligheder inden for muskel- og smertebehandling af skader og sygdomme.
  ASA' lasere er alle klasse 4 lasere, CE-mærket på det europæiske marked og ASA er certificeret i henhold til ISO1348 og ISO9001. Derudover er ASA’s MLS® teknologi patenteret i USA og clearet af FDA.

  Kom og besøg ASA Laser Danmark på stand C-3818.


     

Cookies policy