• RotoBed®
  Vores mål er at levere verdens bedste drejesenge

  RotoBed® er en innovativ drejeseng, der hjælper brugeren til en bedre hverdag med færre smerter, større selvstændighed og højere livskvalitet.

  Personer, der har svært ved at komme ud og ind i sengen, kan med en RotoBed® klare ind- og udstigning uden brug af kræfter. Blot ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen køres sengen op i stoleposition og roteres ud mod rummet. Hele processen tager mindre end et minut. Dette letter både udstigning og eventuel overgang til rollator, kørestol eller stålift.

  Liggefladen er 4-delt og giver optimal støtte. Den roterende mekanisme er både støjsvag og meget behagelig for den brugeren. Foruden drejefunktionen kan også sengehøjde, ryglæn og bendel justeres. Flere velfærdsteknologiske afprøvninger har vist, at en RotoBed® drejeseng øger brugerens mobilitetsniveau og livskvalitet. Med mulighed for lav sengehøjde helt ned til 32 cm og en brugervægt op til 190 kilo er senge fra RotoBed® egnede til såvel overvægtige som høje eller lave brugere. Det kalder vi god velfærdsteknologi!


  Vi glæder os til at vise jer alle vores innovative seng, og vi giver gerne en grundig præsentation og afprøvning af sengen.
  RotoBed®Free
   

  Documents

 • RotoBed®Free Brochure EN.pdf

  Download

  1014.9 KB 17.01.2022

 • RotoBed®Free Brochure DA.pdf

  Download

  1001.2 KB 17.01.2022

 • EN Change-Classic-Home.pdf

  Download

  1.7 MB 17.01.2022

 • DA Change-Classic-Home.pdf

  Download

  1.5 MB 17.01.2022

Cookies policy