• Lån & Spar Bank A/S

  Ekstra god behandling til fysioterapeuter
  Som medlem af Danske Fysioterapeuter, er du medejer af Lån & Spar. Det giver fordele ud over det sædvanlige. Du får en høj rente på din lønkonto. Du får din egen bankrådgiver, der ved alt om din økonomi. Og du får en ansvarlig bank, hvor du kan vælge grønne billån og bæredygtig aktieinvestering.

  Hos Lån & Spar får du også en personlig erhvervsrådgiver, der kender de økonomiske vilkår for selvstændige fysioterapeuter og ved, at en fysioterapeut også skal drive en sund forretning. Fordi solid økonomi betyder tryghed og overskud til at give kunderne den tid og behandling, de forventer.


  Du er altid velkommen til at ringe til os på 3378 2388, hvis du har opklarende spørgsmål eller vil høre mere om fordelene ved at arbejde sammen med en bundsolid bank og en personlig rådgiver, der ved, hvad du taler om. 

  Læs mere om alle fordelene på
  lsb.dk/erhverv 

  Er du studerende? 
  Læser du til fysioterapeut og medlem af Danske Fysioterapeuter kan du få Danmarks bedste studiekonto. Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre. 

  Læs mere på
  studiekonto.dk 

Cookies policy