• Arcubal

  FitLight er et træningssystem, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Derfor er systemet yderst anvendeligt både til fysisk træning, genoptræning og vedligeholdelsestræning.

  Motivation
  Brugeren sætter selv tempoet, men lamperne motiverer til at træningen foregå i et tempo, så pulsen kommer op og opmærksomheden fastholdes. Lampernes klare lys og konkurrenceelementet fastholder brugeren opmærksomhed og motiverer til at lave flere gentagelser end normalt, så du som terapeut kan have fuldt fokus på, om øvelsen udfores korrekt. 

  Fleksibilitet
  Med FitLight kan du lave et utal af træningsprogrammer der blandt andet træner brugerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og er kognitiv stimulerende. Programindstillingerne gør det muligt at tilpasse øvelserne den enkelte brugers niveau og forøge sværhedsgraden i takt med, at brugeren opnår de ønskede resultater.

  Systemet er trådløst og sensorlamperne kan derfor placeres overalt. Fleksibiliteten gør det muligt for brugerne at integrere systemet i deres omgivelser, så de opnår frihed og effektivitet i brugen. Dermed er den enkelte brugers specifikke behov altid i centrum for træningen med FitLight.

  Robust design
  FitLight består af otte ekstrem robuste, trådløse sensorlamper og en app, hvor på de ønskede indstillinger indtastes. Helt grundlæggende bringes sensorlamperne til at lyse enten i en tilfældig eller forudbestemt rækkefølge. Herefter aktiverer eller deaktiverer brugeren sensorlamperne ved berøringen (holder til hårde slag og spark) eller nærhed afhængig af træningens formål. Alt efter de valgte programindstillinger kan flere brugere også anvende FitLight samtidig.
   

Cookies policy