• Ortos A/S  Ortos er en førende bandagistvirksomhed i Danmark. Vi har fremstillet individuelle proteser og ortoser siden 2007, og vi har afdelinger fordelt over hele landet.
  Hos Ortos brænder vi for innovation, evidensbaseret behandling, faglig fordybelse og det enkelte menneskes behov. Vores mål er til hver en tid at levere en personlig og fremadskuende løsning, som vi udvikler med udgangspunkt i hver enkelt.

   

  Mød os på stand nr. C-4146 


  Ortos vil være til stede på stand nr. C-4146 alle tre udstillingsdage, og du kan møde autoriserede bandagister med både speciale i proteser og ortoser alle dage. Vi medbringer et udvalg af produkter, som du kan se og vi svarer gerne på spørgsmål.
  Bl.a medbringer vi Unloaderen, som er en en knæskinne med et klinisk testet system, der både afhjælper smerter hos bl.a. artrosepatienter og samtidig er med til at øge mobiliteten. Derudover medbringer vi særlige fingerortoser i sølv, som både er en effektiv og æstetisk flot løsning til patienter med fx hypermobilitet. Du kan også få indblik i en særlig protesehylsterteknik, som Ortos' protesebandagister er certificerede i, og som de også vil demonstrere live på standen.  

   

  Live aktivitet


  Torsdag d. 17. marts kl. 13.00 vil vi på vores stand lave en live afstøbning af et protesehylster (direct socket) med en særlig teknik, der kan være med til at styrke patienters rehabilitering. En direct socket støbes direkte på patientens benstump og kan færdiggøres sammen med resten af protesen på samme dag.  


   

Cookies policy