• Emilie Anker Stordalen

    Project Manager, Nordic Choice Hotels

    • 15:00 - 15:15 Hotell og byutvikling - House it really going?
      Emilie Stordalen er deleier av Strawberry Group, som blant annet består av Nordic Choice Hotels. Hotellselskapet har nå mer enn 200 hoteller og har de siste årene ekspandert stort i blant annet Stockholm og Oslo med signaturprosjektene på Brunkebergstorg og Jernbanetorget. Emilie vil snakke om hvordan hotellet utvider gjennom sin multibrandingstrategi, og hvorfor byutvikling står sentralt i Nordic Choices ekspansjonsstrategi.
      15:15 - 16:00 CityTalk; hvem skal ut?
      Skal Oslo være en by for den pengesterke eliten, eller skal det være en by for alle? Det er spørsmålet, etter hvert som bydelenes ambisjoner om å bli levende, attraktive og urbane bare vokser og prisutviklingen går samme vei. Da er det ikke plass til alle. Panelet tar en kikk i krystallkulen og diskuterer et mulig Oslo noen år frem i tid. Vil barnehageassistenter, service- og renholdsarbeidere fortsatt kunne bo her? Og er det egentlig eiendomsbransjens ansvar å snu utviklingen? 
       
      Velkommen til CityTalks ‑ vårt nye, spennende debattkonsept på årets Citykonferanse. Scenen rigges om til et studio der vi får møte kunnskapsrike paneldeltakere. Med gode diskusjoner og en uformell tone åpner også CityTalks for å involvere publikum på nye og engasjerende måter. Ordstyrer er kommunikasjonsrådgiver og tidligere finansjournalist Per Valebrokk fra Storm Communications.
Cookies policy