• Ingvild Jacobsen Roald

    Ung i næringseiendom

    • 16:00 - 16:10 Juryen presenterer de nominerte til CityGlød 2022
      Cityglød-prisen gis ut for er å hedre unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 35 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

      De nominerte er:

      Christian Wierød for sitt innovative blikk knyttet til boligfremskaffelse og boformer. Fra en ide om å skape et Tinder for boligmarkedet har han nå skapt et produkt med Unite Living hvor leietaker er i hovedfokus, som forenkler og gir trygghet både for utleier og leietaker. Gjennom digitalisering og automatisering av alle prosessene med å leie ut bolig for leietakere løser Unite Living 80 % av jobben til profesjonelle utleiere og meglere. Resten av jobben digitaliseres med konvensjonell backofficefunksjonalitet. Selskapet har allerede skaffet seg en stor del profesjonelle aktører som kunder, har ansatte i to land og over 8400 leieforhold. 


      Ragnhild Pedersen Foss for hennes engasjement i by- og samfunnsutvikling.
      I DARK Arkitekter jobber hun mye med tidligfase i konseptutvikling, og har hun vært bidragsyter i flere spennende konsepter. Vi i juryen ser hennes brennende engasjement for faget og hennes evne til å tenke nytt om en mer bærekraftig urbanisering. Ragnhild benytter seg av sin stemme i debatten, og engasjerer seg utover det rent arkitektfaglige arbeidet. Hun har vært bidragsyter i torginitiativet og engasjert seg i plassering av havnevirksomhet i Oslo. Hun har vært involvert i fremtidsrettede prosjekter som Sognsveien 80-90 og Agropolis i Mjøndalen. 
       
Cookies policy