• Andreas Jul Røsjø

    Administrerende Direktør, Møller Eiendom

    • 17:00 - 17:20 Presentasjon av de nominerte til Cityprisen 2021
      De tre finalistene til Cityprisen 2021 er Harbitz torg på Skøyen i Oslo, Ticonbygget på Strømsø torg i Drammen og Telegrafen i Kvadraturen i Oslo.

      Telegrafen, Kvadraturen Oslo
      Malling, Tristan og Vedal
      «Malling, Tristan og Vedal har transformert Telegrafen fra en lukket festning til en åpen møteplass i kvadraturen. Prosjektet demonstrerer nyskapende løsninger på vern og logistikk og ønsker med sine kontorer og restauranter å bidra til vitalisering av Kvadraturen», er omtalen Telegrafen får.

      Ticonbygget, Strømsø torg, Drammen

      Ticon Eiendom
      «Som eiere av et utdatert kontorbygg valgte Ticon Eiendom å gjøre et løft for å møte fremtidens krav fra leietakere og samfunn. Gjennom industrielt pågangsmot utviklet prosjektet nye bærekraftige løsninger for rehabilitering av et bevaringsverdig 60-talls kontorbygg», skriver juryen.

      Harbitz torg, Skøyen Oslo
      Møller Eiendom
      «Møller eiendom omtaler prosjektet som sin «svenneprøve» for deres retningsskifte mot område- og byutviklingsprosjekter. Harbitz torg inneholder en vid mix av funksjoner og undersøker nye modeller for deling og samspill mellom beboere, gjester og nabolag», skriver juryen om kandidaten.

       
Cookies policy