• Frikk Hoven

    Rådgiver, DNB Næringsmegling

    Write about yourself...

    • 15:40 - 15:50 Presentasjon av de nominerte til CityGlød 2021
      De tre finalistene til CityGlød 2021 er Ingemund Skålnes i OBOS Living Lab, Amir Folkestad Habhab i Marketer og Jan Christian Vestre i Vestre.

      Ingemund Skålnes
      OBOS Living lab
      Skålnes ble i 2019 leder for OBOS nye innovasjonsprosjekt, Living Lab. Hans nysgjerrighet og evne til å utfordre det bestående gjør at Living Lab på kort tid har fått status som en av de viktige testarenaene for videreutvikling av boliger.

      Amir Folkestad Habhab
      Marketer
      Habhab har jobbet med egne oppstartsselskaper helt siden videregående skole. Gründer og CEO i Marketer et selskap som har utviklet seg til å bli et av de mest spennende proptech selskapene i Europa. Marketer tilbyr digital markedsføring og salg av eiendom rettet mot både brukt- og nybolig samt næringseiendom. Selskapet har også stor suksess utenfor Norge i over 20 land fordelt på alle kontinenter. Habhab leder nå et team på totalt 87 ansatte og fulltids innleide.

      Jan Christian Vestre
      Vestre
      Vestre overtok møbelfabrikken i svært ung alder og har med sitt lederskap siden 2012 bidratt til at bedriften har ekspandert kraftig. Selskapet har hatt en jevn vekst på over 20% hvert år, kontorer i 5 land og oppdrag i 30. Vestres filosofi handler om å gjøre verden til et bedre sted ved å bruke sine produkter og egne eiendommer til å skape inkluderende møteplasser og en mer åpen og demokratisk by- og stedsutvikling.
Cookies policy