• Caroline Krefting

    Investeringsdirektør, Carucel Eiendom

    • 14:00 - 14:40 CityTalk; Hvordan få fart på boligbyggingen i Oslo?
      Salget av nye boliger går så det griner, mens igangsettingen av nye prosjekter er på et historisk bunnivå. Aller dårligst er det i hovedstaden. Hvem har skylden for den lave boligbyggingen, politikerne eller utbyggerne selv? Dette er tema for Citytalks, der vi bytter ut det tradisjonelle foredraget med mer sammenhengende samtaler med dyktige fagfolk.
       
      15:50 - 16:30 CityTalk; Hekkbølgen etter covid-19
      Hvilke effekter på godt og vondt vil vi se i bransjen når verden vender tilbake til normalen. Hvilke "korona-trender" vil sette seg og bli en del av markedet i fremtiden og hva vil påvirke bransjen i årene som kommer.

      - Ferie i eget land er kommet for å bli. Mens Anders Buchardt bygger som en gal for å møte etterspørselen i markedet, skyter prisene i været.

      - Digitale mathaller. Frøya Hetzel har hatt kjempesuksess med sin «digital food court», og konseptet kan også vise seg å være bærekraftig når vi vender tilbake til hverdagen.
      - Den siste tiden forsterket våre krav til kollektive, bærekraftige løsninger og samarbeid - Ida Gravdal Haldorsen, leder av Bjørvikaforeningen reflekterer rundt utviklingen.
       

       

Cookies policy