• Bård Bjølgerud

    Administrerende Direktør, Pangea Property Partners

    Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.

    • 17:20 - 17:40 Transaksjonsmarkedet er brennhett – er toppen nådd?
      De nordiske eiendomsmarkedene har fortsatt den sterke utviklingen i 2021. Et transaksjonsvolum på hele 51,4 milliarder kroner fordelt på 113 transaksjoner i Norge i perioden mai til august er rekordhøyt. Tilsvarende tall for denne perioden i rekordåret 2015 var 36,0 milliarder fordelt på 49 transaksjoner. De nordiske landene har nå presentert sine gjenåpningsplaner, og dersom alt går som planlagt kan vi forvente at veien tilbake til normalen er i gang. Robuste økonomier, politisk stabile og likvide markeder, samt gunstig finansiering gjør Norden til en særlig attraktiv region å investere i.
       
      CEO Bård Bjølgerud fra Pangea Property Partners tar en titt i krystallkulen for å si hva han tror venter oss av muligheter og utfordringer de kommende årene.
Cookies policy