• Stig L. Bech

    Styreleder, Advokatfirmaet Wiersholm AS

    Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
    Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).

    • 13:40 - 14:00 Åpningsinnlegg ved Kommunal- og moderniseringsdepartementet
      Styreleder i Norsk Eiendom, Stig Bech intervjuer Heidi Nakken, statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet
      14:00 - 14:40 CityTalk; Hvordan få fart på boligbyggingen i Oslo?
      Salget av nye boliger går så det griner, mens igangsettingen av nye prosjekter er på et historisk bunnivå. Aller dårligst er det i hovedstaden. Hvem har skylden for den lave boligbyggingen, politikerne eller utbyggerne selv? Dette er tema for Citytalks, der vi bytter ut det tradisjonelle foredraget med mer sammenhengende samtaler med dyktige fagfolk.
       
      15:50 - 16:30 CityTalk; Hekkbølgen etter covid-19
      Hvilke effekter på godt og vondt vil vi se i bransjen når verden vender tilbake til normalen. Hvilke "korona-trender" vil sette seg og bli en del av markedet i fremtiden og hva vil påvirke bransjen i årene som kommer.

      - Ferie i eget land er kommet for å bli. Mens Anders Buchardt bygger som en gal for å møte etterspørselen i markedet, skyter prisene i været.

      - Digitale mathaller. Frøya Hetzel har hatt kjempesuksess med sin «digital food court», og konseptet kan også vise seg å være bærekraftig når vi vender tilbake til hverdagen.
      - Den siste tiden forsterket våre krav til kollektive, bærekraftige løsninger og samarbeid - Ida Gravdal Haldorsen, leder av Bjørvikaforeningen reflekterer rundt utviklingen.
       

       

Cookies policy